Mivel tudnám kompenzálni, hogy a hajam miatt megcsúnyultam?
Lehet, buta kérdés, de kifejtem azért..
Régen gyönyörű hosszú hajam volt(hozzám sose illet a rövid haj), ha jól beállítottam, nagyon megváltoztatta az egész kinézetemet. Van egy srác, aki nagyon tetszik, összvisz egyszer látott engem, de akkoriban nagyon megnézett.
Elmentem fodrászhoz, és megkértem, hogy a csúnya, töredezett részeket vágja le, és valami fazont adjon a hajamnak...nos, megtörtént, és mindez nagyon jól mutatott addig, amíg a fodrász csinálta meg a hajam...amióta viszont megmostam azóta, NAGYON rosszul áll...hiába vasalom, vagy szárítom be, vagy göndörítem, vagy hagyom magától megszáradni, mindent!! kipróbáltam, és nem sikerül elérni a várt hatást, sőt...
nem bebeszélem magamnak, hanem látom, hogy azóta a pasik se néznek meg....a héten van a nagy nap, hogy sikerül összefutnom a sráccal, és beszélgetni akartam vele, így viszont totál elment az önbizalmam...lehet, hogy buta kérdés, de ha helyette nagyon kicsípem magam, meg viszonylag erős sminket dobok fel, az szerintetek fiúk tudná valamennyire ellensúlyozni?
Lehet,hogy csak amiatt van,mert nem sugárzik belőled az önbizalom.
Erős sminkkel?
Szerintem nem nagyon kéne.
1. válaszoló ebben is lehet valami....mert így nagyon nem érzem jól magamat a bőrömben. Nyilván legyen egészséges a hajam, nagyon elvolt törve, muszáj volt levágni, viszont azóta az önbizalmam semennyi, nekem mindigis a hajam adta...
Megpróbálok ezen változtatni!
Az erős sminket akkor lehet nem viszem túlzásba, és valami közepeset alkotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!