Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam? Várjak még vele? Szerintetek Ő akarna többet?
Van egy lány, akk az osztálytársam és februárban lett túl egy 2 éves kapcsolaton. Látszólag nem viselte meg annyira. Körülbelül 2 hete kezdtünk el többet beszélni( elősször semmi komoly szándékom nem volt felé viszont ez a két hét alatt úgy érzem, hogy teljesen beleszerettem (a személyiségébe főleg)). Elég sokat beszélünk messengeren és élőben is. Találkozn is találkozunk viszont nagyon keveset vagyunk kettesben, ami lehet a véletlen műve is, de lehet,hogy Ő intézi így..
Egyébként kb 20km-re lakik tőlem, egy másik városban. Ennek ellenére szombaton este áttaxizott(egyedül) és hajnali 3-4ig beszélgettünk a városban. Úgy érzem, hogy van köztünk kémia, viszont szemkontaktust nem kezdeményez, és ha egymás szemébe nézünk, gyorsan elnéz(szóval nincs mély szemkontaktus).
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek jó ötlet lenne ma elmenni a városába, vagy őt elhívni és megmondani, hogy élvezem a vele eltöltött időt és többre vágyom barátságnál? Eléggé punci vagyok ilyen téren és nehezen viselném az elutasítást, főleg, hogy a barátságunknak is annyi lenne.
Egyébként az ölelésekre pozitívan reagál, sokat karoltam át és az arcát is símogattam amikor a vállamra hajtotta a fejét(kicsit részegek voltunk).
Bocsi, ha hosszú volt és előre is köszi a válaszolat.
17f
Szerelmesek vagytok egymásba.
Ennek kinyilatkoztatása nem minden embernél ugyanabban a formában mutatkozik meg. Menj el utána még ma.
F.
Azóta csókolóztunk párszor, és szerelmet vallottam neki.(2 hete kb)
Azt mondta, hogy Ő is sokkal többet érez baráttságnál de a 2 éves kapcsolata után, aminek februárban lett vége, nem érzi úgy, hogy vissza tudná mondani, hogy szeret és hazudni sem akar és rosszul is érzi magát ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!