Ma van tíz napja hogy együtt voltunk a barátommal és vettem most egy gabriel tesztet most csináljam meg vagy várjak reggelig?
Mindkettőre jellemző, hogy pozitívat mutat, ha van baba, ha nincs. Sajnos mindkettővel jártam pórul.
De úgy is jártam, hogy a nemvárt napján a predictor negatív lett, én meg már el is kenődtem. Aztán egy hét késés után lett először pozitív, tíz nap után erős pozitív. Egy héttel később volt peteérésem, mint a félidő.
Kérdező: ne használd még el a tesztet, bírd ki még pár napig.
Tíz nappal peteérés után sem biztos, hogy bármit mutat.
Nekem a 3. hónapban jött össze, a 2.nál ovuteszt alapján tudtam hogy 15 napja volt pé (nekem 14 napos a 2. fázis mindig, így tudtam hogy "késik"), mégis teljesen negatívat mutatott első vizeletből a facelle. (persze időn belül, utána dobtam ki a kukába, nehogy bemagyarázzak magamnak valamit. Amikor pozitívat teszteltem 2-3 nappal a nem várt előtt, akkor nagyon nem kellett fény felé fordigatni, egyértelműen pozitív volt időn belül, persze gyengébb volt mint a kontrollcsík.
Egyébként a kérdező valószínűleg ő volt az aki pár napja tett fel kérdést, hogy először volt együtt védekezés nélkül a barátjával, és utólag már tudja hogy felelőtlen, tehát úgy gondolom hogy még nagyon fiatal, és lehetséges hogy ebben az esetben érdemes minél előbb tudomást szerezni egy esetlegesen nem kívánt terhességről. Ha mégsem ő az, akkor bocsánat a kérdezőtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!