Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek párkapcsolat kereséshez?
Sajnos van sok igazság abban, amit felettem írtak.
Annyit hozzá tennék még, hogy mindig vannak kivételek, csak iszonyatosan ritkák, főleg a Z generációban, amibe te is beletartozol.
Legyél türelmes, lehet, hogy majd csak a húszas éveidben találsz majd ilyen csajt, mert kell nekik is az idő felnőni és lenyugodni.
Sajnos mi, akik magasabb értékrenddel és empátiával lettünk megáldva már a gimi alatt, így jártunk, hogy várnunk kell.
Nekem 23 évesen lett először olyan barátnőm, aki nem akart bulizni, szóval léteznek, de előtte volt 4 olyan barátnőm, aki miatt részben azért szakítottunk, mert én túl érett voltam és ők nem akartak komolyat még. Volt olyan aki konkrétan beközölte, hogy neki nem elég csak velem szexelni.
,,Olcsóbb a lélek, ha a húst jobban viszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!