Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Évek óta keresem a párom, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta keresem a párom, de mindig sikertelenül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem is tudom mit írhatnék, annyira el vagyok keseredve. Évek óta csak álmodozom arról hogy lesz egy lány az életemben, de minden egyes próbálkozásom kudarcba fulladt. Ma már ott tart a dolog, hogy nem merek lányhoz szólni, mert félek az elutasítástól, vagyis a saját érzelmeimtől.

Mi kell egy nőnek? Mit tegyek hogy elcsábítsak egy lányt? Miért vagyok genetikai selejt?

2019. ápr. 20. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul csinálsz, de ezt így láttatlanul nem lehet megmondani.
2019. ápr. 20. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem is ez van,de én már leszarom,tojok az egészbe,aztán vagy jön vagy nem. Nem érdekel már annyira,sőt semennyire.
2019. ápr. 20. 14:17
 3/4 anonim válasza:
Nem vagy genetikai selejt, ne állítsd hasonlókat sem magadról, minden ember értékes, majd lesz valaki hidd el :)
2019. ápr. 30. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Bár ma jönne el az az idő :(
2019. máj. 1. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!