Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Undorodom a mai lányoktól,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a mai lányoktól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan felszínes némelyik,és akkor mellette még ribizli is,mutogatja saját magát fb.n,meg Instagrammon,és még összefekszik mindenkivel akivel csak ismerkedik. Undorító a mai fiatalság,bezzeg normális lányokat nem találok. Sehol sem. Aki nem ribizli. Én próbálom megismerni őket,de ha felszínesek,azzal én nem tudok semmit sem kezdeni.
2019. ápr. 20. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Pasizz akkor.

Vagy keress egy nyugdíjast.

Esetleg próbálj meg kevéssé előítéletes és felszínes lenni, és szállj le arról a bizonyos magas paciról.

2019. ápr. 20. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon sok normális lány ismerősöm van. Vagy nem akar kapcsolatot, mert másra figyel vagy már kapcsolatba van.

Amúgy hol kerested? Mert se buliba se Facebookon nem fogsz találni normálisat.

2019. ápr. 20. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Próbálj meg rájönni hogy a ,,mai lányok" nem egy nagy massza és nem mindenki ugyanolyan.
2019. ápr. 20. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Úgye megsértődnél, ha a 'mai lányok' a mai fiúkat bunkónak általánosítanák?

Ha nem, akkor helyes a meglátásuk,

ha igen, akkor te miért általánosítasz?

.

Lehet, azért nem találsz különbeket leírottjaidnál, mert ők éppen általánosításod miatt nem találnak érdemesnek, hogy foglalkozzanak veled!

2019. ápr. 20. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Én normális vagyok, de amilyen csúnya vagyok, nem kellek senkinek.
2019. ápr. 20. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Annyira gáz ez az állandó általánosítás.

Nem mindneki tipikusan az a "mai lány". Engem rendszeresen hülyének néznek, mert más értékrendem van, gondolok a jövőmre, nem más pénzéből akarok megélni, vannak céljaim amiként teszek is. Sportolok, tanulok, de lógok a barátaimmal is, és mi is szoktunk bulikat tartani, de nem azért hogy mindneki összefeküdjön mindnekivel, szimplán csak szülinapot tartunk, és jól érezzük magunkat. Vannak beszédtémáink, amiről tudunk intelligensen társalogni, nem úgy mint a "mai lányok"

Én nem gondolok róluk semmit, úgyis rá fognak jönni hogy semmi értelme nincs annak amit csinálnak. De ne államosítsunk már, én pl pont nem vagyok besorolható "mai lánynak"

2019. ápr. 21. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen keresgélsz. Gyanítom olyan lányoknál próbálkozol, akik 10/11-esek, anyuci apuci mindent a feneke alá tolt, kőgazdag szülők kisfiai szaladgálnak utánuk. Csak mert tipik ők azok a lányok, akik a leírásodnak megfelelnek. Tőlük meg mit vársz? Kicsit adj lejjebb az igényeidből és ne úgy nézz mindegyikre, hogy ez is olyan mint a többi, és hidd el, lesz normális lány :)
2019. máj. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!