Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélyem lányoknál, ilyen "paraméterekkel"? [több lent]
Vágasd le a hajadat, attól kicsit fiúsabb külsőd lesz. Szerintem egy lány se akarna olyan sráccal járni akit lánynak néznek mások. ha önbizalmat akarsz, akkor kezdj el sportolni, nem amiatt mert izmosodsz hanem mert javítja a közérzeted, nekem is sokat segített lány létemre. Először elég ha mondjuk két naponta futsz 20-30 percet.
Mielőtt barátnőt szereznél előtte találj barátokat. hidd el jobb lesz úgy.
16/L
Valtoztasd Meg a gondolkodasodat.
Nem buta vagy, hanem fejleszthető.
Nem ernyedt tested van, hanem kikupalando.
Nem gáz a dadogas, hanem szexi.
És máris okesabb az egész!
Na de te... Milyen barátnőt keresel?
Nem értem a hajlevágós kommenteket.
Régen hosszú hajam volt és nagyon megbántam, hogy levágattam. A kérdező gondolom animés lányra vágyik, akiknek gyakrabban tetszik a hosszú haj/feminin külső.
Szerintem tanulj, sportolj, legyenek érdeklödési köreid, fejleszd a személyiséged, hogy érdekes ember legyél mások számára és egyből drasztikusan nőnek majd az esélyeid. :)
Ha nem zavar, hogy lánynak/melegnek néznek az a legjobb, de ha zavarna majd, akkor egyszerűen öltözz rockeresen és elmúlik. :P
Az irasodbol nem tunsz idiotanak szoval azzal nem lesz gond, az edzest en is javaslom, mert attop jobban is fogsz kinezni es ettol lesz onbizalmad is, a hajad szedintem oke csak legyen apolt, ne egy zsirtocsa. Keress baratokat, pl facebookon biztos vannak animes csoportok vagy ilyesmi, oda belephetsz es akkor konnyen osszehaverkodhatsz valakivel, csak probalj meg nyitott lenni az emberekre es minden fsza lesz
16/L
Nehogy levágasd a hajad!!! Csak ápold rendesen, iszonyatosan szexi tud lenni a hosszú haj egy srácon.
Ha férfiasabb akarsz lenni, inkább arcszőrzetet növessz és tényleg kezdj el sportolni valamit, az nagyon jót tesz az önbizalomnak.
Az ég világon semmi baj nincs veled, csak meg kéne barátkoznod magaddal.
Erre itt egy jó módszer, nekem bevált;
Fogj egy nagy papírlapot, hosszában húzz rá egy vonalat. A vonal egyik oldalára írd fel az összes pozitív tulajdonságot ami eszedbe jut magadról. Próbáld kívülről nézni önmagad, hogy ha szembejönnél önmagaddal az utcán, akkor mit gondolnál. Külső-belső egyaránt. A vonal másik oldalára pedig a negatív tulajdonságaidat ugyanígy. Aztán ha végeztél, akkor kezd el végignézni a negatívakat. Melyiken tudnál változtatni? Hogyan kéne változtatni rajta? Kezdd el megváltoztatni! Amiken meg nem tudsz változtatni, azokat egyszerűen fogadd el. "Ez vagyok én. Ez van, nem tudok mit kezdeni vele." De tényleg csak azokat, amiken nem tudsz változtatni!!! Aztán ha szépen átalakítod a negatívakat pozitívvá, észre fogod venni, hogy több a jó tulajdonságod, mint a rossz. És ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen jó ember vagy,aki megérdemli a szeretetet. Most is az vagy, a megváltoztatni való tulajdonságok igazából csak rossz szokások és viselkedésminták, amik levetkőzhetők. Hajrá! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!