Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen kinézettel van esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
Nem nagyon jön össze próbálkozásom ellenére se, és nagyon hiányzik pedig. Vajon a kinézetem az viselhető azért?
2018. dec. 31. 01:36
2/10 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gond a kinézetedel. Helyes vagy. :D
3/10 anonim válasza:
Nem vagy ronda ,de a személyiségedtõl is függhet
4/10 anonim válasza:
Semmi baj a kulsoddel, de hany eves vagy? 14-15 max? Ne turelmetlenkedj!
5/10 anonim válasza:
Persze hogy lenne esélyed, de azért rendet tehetnél a szobádban.
6/10 A kérdező kommentje:
4. Válaszoló, 17 éves vagyok..xd Nem 14-15
2018. dec. 31. 08:55
7/10 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj a kinézeteddel! Ne add fel, biztos találsz majd egy hozzád illő lányt :)
L
8/10 anonim válasza:
Teljesen normálisan nézel ki. Kicsit kisfiús az arcod de az változni fog.
9/10 anonim válasza:
ha ismernélek tuti beled zúgnék. annyira aranyos az a cuki arcod 😄😄😘. biztos lesz majd barátnőd. csak ne add fel keresni .
10/10 anonim válasza:
A kinézeted...az olyan átlagos, olyan semmilyen. Remélem ezt ki tudod küszöbölni a személységeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!