Ha nem rendelkezem a lányoknál, nőknél való vonzalom generáló paraméterekkel, vagyis nem megfelelő a tömegem, nem megfeleő a magasságom és nem megfelelő az arcszerkezeti adottságom, akkor mégis hogyan lehetne barátnőm?
Figyelt kérdés
Hiszen a szexuális vonzalomhoz fontos a külső, én meg selejt vagyok, ha a paramétereket nézzük.2013. júl. 17. 20:11
1/7 anonim válasza:
Nehéz esett vagy. Megkeresem azt a klubot. elküldöm neked utána hajrá.
2/7 anonim válasza:
Vagy keresd meg te. Valami férfi klub. Csajozás öltözködés meg hasonlók. Neked íródót. Csak a címét nem tudom. De google a barátod.
3/7 anonim válasza:
muszály volt így körbeírnod azt hogy randa vagy, és nem kellesz senkinek?!
amugy próbálkozz az átlag alatti önbizalom nélküli lányoknál. hidd el sikered lesz!
4/7 anonim válasza:
Gazdag még lehetsz. Azzal lehet kompenzálni a külső hiányosságokat, mással nem.
5/7 anonim válasza:
szerintem te is tudod,hogy mit szoktak tenni a selejt dolgokkal úgy általánosságban!
6/7 anonim válasza:
Huhhh, itt minden válaszoló helyesírás-bajnok?
Amúgy ha magadnak nem felelsz meg, senkinek sem fogsz. Ha magadat elfogadod, mások is elfogadnak. Ilyen egyszerű.
7/7 anonim válasza:
Legyen pénzed, növesszél szőrt, gitározzál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!