Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar, ha a fiú egyik szeme (kicsit) húz?

Figyelt kérdés

2019. márc. 27. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném :D
2019. márc. 27. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Bizonyára van akit zavar, de a vonzalom nem ezen múlik, hanem az emberen magán: a jellemén a viselkedésén, hozzáállásán a dolgokhoz, embertársaihoz. Röviden: azon múlik, hogy hosszabb ismeretség (megismerés, kiismerés) után mennyire vagy a másiknál nyerő helyzetben.

F.

2019. márc. 27. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
"Titeket zavar, ha a fiú egyik szeme (kicsit) húz" Ez most meglepett, mit jelent ez a "szeme húz" kifejezés?
2019. márc. 27. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Aki nem kancsal, csak az egyik szeme nem egyenes. Mondhatni úgy, hogy félszemére kancsal, csak hülyén hangzik..
2019. márc. 27. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Á értem. Először azt hittem hogy ez valami szleng, de egyébként nem hinném hogy zavarna.
2019. márc. 27. 22:03
 6/6 Botond1999 válasza:
Nem értem, miért zavar ez téged. Nem tehet róla, és ettől még lehet nagyon normális, rendes, szerető párod. Ha ez az egyetlen problémád vele, akkor irigylésre méltó vagy.
2019. márc. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!