Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ezzel az érzéssel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben egyre jobban felerősödik bennem, hogy nagyon hiányzik egy kapcsolat.

Tudom, hogy nem szabad ezt erőltetni, csak egyszerűen nem tudok másra gondolni. Folyton az jár a fejemben, hogy sosem lesz senkim.

Mit kezdjek ezzel? Hogyan űzzem el ezeket a gondolatokat?

L

2019. márc. 21. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia sajnos átérzem ,velem is ez van .

De néha eszembe jut ,hogy mindennek meg van a maga ideje. Ennek is .

Ha nem tetszem egyik fiúnak se ,akkor meg....látod nekem is ez jár a fejemben.😞

És nem tudok ellene tenni semmit max figyelem erlterelesnek csinálo valami mást és nem ezen agyalok.

Keress egy jó sorozatot és nézd azt .

L

2019. márc. 21. 21:03
 2/4 Fruzs33 ***** válasza:

Mindennek eljön az ideje drága,haladni kell az árral.

Egyébként pedig van egy csomó lehetőséged.

pl.szórakozóhelyen,Tinder, stb.

Csak arra figyelj,ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél,hogy ne az ellentéted legyen(tapasztalat) az a jó,ha hasonló az érdeklődési körötök,jó a kommunikáció,megvan a kölcsönös bizalom,hűség,szeretet.A többi adja magát.

2019. márc. 21. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismerős.. nem vagyok olyan mint a többi korombeli, nem bulizgatok nem tetszik a sok magamutogató, trendi "stilusos" lány ezért ha nem lennék depressziós akkor sem menne a dolog, és erőltetni tényleg nem szabad.. Keress valamit ami leköt, tudom hogy nehéz 0-24 én is szarul vagyok, tudom hogy sose lesz barátnőm, tele vagyok öngyilkos gondolatokkal mert semmit se ér az életem egyedül, de neked muszáj lesz kitartani, gondolj arra hogy a mai lányok/fiuk se komoly kapcsolatot keresnek, én még csak nem is beszéltem még lánnyal személyesem (legalábbis korombelivel szerintem jó 6-7 éve biztos nem pedig "csak" 18 vagyok) inkább maradok egyedül és halok meg a saját kezem által mint hogy valaha akármit is tegyek egy olyan lánnyal akinek csak a külső a fontos meg minden féle "stílusos" kivágott szir szar pólóba pózol az interneten.. Ha van eszed te se erőlteted senkivel. lány vagy neked könnyebb, akinek van mersze nem ugy mint nekem az még le is szólít majd, egy fiu után mint például utánam meg senki sem fog érdeklődni, nem is ismer senki és általába a fiuk kezdeményeznek valamit, már aki növesztett elég nagy herét hozzá :D Sokkal több esélyed van, biztos aranyos lány lehetsz ha te is csak arra vágysz hogy viszont szerethess valakit, én is hasonlóra vágyok és tudom milyen érzés hogy "nem lesz senkim", de ez nálad nem igaz, én például egyedül a boltba megyek le, 1 emberen kívűl senkivel nincs semmiféle beszélő vagy akármilyen kapcsolatom. Biztos jársz még suliba, lehet már észrevett valaki csak nem veszed észre. Nem szabad rágörcsölni, ne juss oda ahova én :/ Gondolj bele hogy sok időd van még erre, és ha találkozol is valakivel akkor se lehet az első héten belemenni akármibe, meg kell ismerni hogy tud-e szeretni, adni napi 30 ölelést és 100%ba hűséges lesz-e :P Addig pedig foglald el magad az IGAZI barátnőiddel akik foglalkoznak veled és érezd jól magad. (Ezzel most nem azt mondom hogy legyél olyan bulizós ribi mint a többi csak érezd jól magad:) ) Több sikert neked! :)
2019. márc. 22. 14:23
 4/4 anonim válasza:

Idővel jobb lesz,Ha jó volt vele akkor próbáljátok meg újra de ha nem akkor értelme nincs! ismerős a szitu...

Légy erős.

2019. márc. 29. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!