Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy lány az életemben, akivel osztalytarsak voltunk 2 évig nagyon sokat voltunk együtt, akár iskolán kívul is. Mindig mindent megtudtunk beszélni, és adott jeleket arra hogy bejövök énis neki, elég szembetuno jeleket. Már kezdtem örülni hogy énis bejövök neki, pedig én ilyet már csak tényleg nagyon ritkán feltételezek. Aztán rávettem magam hogy elmondom neki mit érzek iránta. De sajnos visszautasitott. Nagyon magam alatt voltam, hisz akkor nem értem miért adott ilyen szembetuno jeleket.

16 / F

2019. márc. 17. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nagy szopás. Én is ismertem és ismerek is olyan csajokat akik úgymond "jeleket adnak", de valójába csak ilyen típusúak. Valószínű ezzel a csajjal semmi se lesz. Ideje mást keresni!
2019. márc. 17. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval csak játszadozott?
2019. márc. 17. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem játszadozott hanem csak ilyen a természete. Közvetlen. Én is ölelgetem a fiú barátaimat mégsem akarok többet, mint barátság. Ilyen a természetem.

Ezért lett volna érdemes erről is beszélgetnetek, hogy szerinte miben más a viselkedése egy közeli baráttal és egy olyannal, aki tetszik neki.

Ezért ne haragudj rá.

2019. márc. 17. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!