Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok intelligens...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok intelligens fiút?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy egy ideig alig kezdeményeztek nálam, most viszont egymás után többen is, és akkor az volt bennem, hogy ,,koldus nem válogat'', ezért belementem, hogy dumáljunk stb... Meg nyilván úgy éreztem, hogy amíg nem adok esélyt neki nem tudhatom, hogy milyen.

De egyre inkább kezd zavarni, hogy a srác akiről most szó van (de a többiek is)... Hát nem az, hogy ne lenne iszonyú aranyos, meg kedves, meg figyelmes, de egyszerűen annyira nem az én típusom ha az intelligenciáját vesszük.

Nagyon jól elbeszélgetünk amikor csak kis hülyeségekről van szó, pletykákról, meg sorozatokról, de amint valami komolyabb téma kerül szóba amiről szerintem fontos, hogy tudjunk beszélni, hát én azt érzem, hogy ott halok meg.

Mert olyankor mintha nem is lenne agya a srácnak, de komolyan egyszerűen olyan felháborítóan üresfejű. Nem az, hogy nem értek egyet a véleményével... Hanem nincs is véleménye!!

Én ezt nem értem, hogy lehet úgy élni, hogy semmilyen saját véleménnyel nem vagy a világról, hogy maximum a sztereotípiákat szajkózod.

És annyira nehéz ez, hogy nem akarom lenézni, de amikor megkérdezem, hogy mi a hobbija és azt mondja, hogy hát ő csak kondizni szeret... Miért?! Én nem várom senkitől, hogy egy Platón legyen, de könyörgöm legalább ne legyen rá büszke, hogy soha nem vett a kezébe egy könyvet és tökéletesen tájékozatlan a világ dolgaiban. És ha megkérdezem mit gondol a rasszizmusról, vagy a meleg jogokról, ne az legyen a válasza, hogy nincs véleményem...

De ez csak pár példa a sok közül, a teljes tudatlansága bármilyen komolyabb témában egyszerűen rémisztő volt.

Nekem fontos, hogy a partnerem szellemileg is partner legyen, hogy lehessen vele órákig beszélgetni nem csak a sorozatokról és a kondizásról, mert oké felszínesen is kell és fontos, hogy könnyeden is el tudjunk lenni, de ez messze nem minden. Hogy lehessen vitázni, lehessen számítani az eszére, az érzelmi és értelmi intelligenciájára.

És az az igazság, hogy nem egy ilyen fiúba futottam bele, akit leírtam feljebb, sorozatosan ők találnak meg engem.

És eleinte jól érzem magam velük, mert felnéznek rám, odáig vannak azért, hogy jajj de okos vagyok, jajj mindenről van véleményem, pedig nem is, csak hozzájuk képest, de aztán hamar alám rendelődnek, hiába próbálok figyelni rá, hogy ne így legyen.

Majd ezek után halálosan unatkozni kezdek mellettük, mert úgy érzem magam mintha a mentoruk lennék, vagy az óvó nénijük, semmi szellemi kihívást nem jelentenek, nem lehet érdemlegesen vitatkozni, nem lehet egy kiállításra elmenni... És akkor van az, hogy azt mondom, hogy nekem ez így nem megy.

Nagyon nem akarom megbántani vagy lenézni őket, mert tényleg sosem ilyen bunkó páwák a lelkük mélyén, aranyosak... Mint az aranyos kisfiúk, akiket nem akarsz sírni látni. Nemsokára biztosan beérnek majd, és szuper emberek lesznek, de nekem ez akkor sem megy így.

A legtöbb ismerősöm azt mondja, hogy nem számít ez, hogy legalább én leszek az okosabb a kapcsolatban, ez nem lehet kizáró ok, de szerintem egyik félnek sem lenne jó egy ilyen kapcsolat, a srác mindig butának érezné magát én pedig nem találnék szellemi partnerre benne.

Sosem tartottam magam nagyon okosnak és mégegyszer mondom ez nem arról szól, hogy olyan beképzelt lennék, de nem élhetek olyannal kapcsolatban akihez viszonyítva az intelligenciám egy Einsteiné, a vitakészségem pedig egy ügyvédé.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Tényleg hülyeség amit érzek és el kellene ezt engednem és örülnöm kéne, hogy legalább tetszem valakinek?

Mert egyedül maradni sem akarok. Ugye emiatt nem leszek egyedül örökre?

De ha szerintetek igazam van, akkor hol találhatnék valakit, aki intelligens?

Bocsánatot kérek, ha zavaros, hibás, és köszönöm, ha segítetek:))

17/L

2019. márc. 4. 14:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
Én szívesen beszélgetek veled a genderekről, arról a 2-ről!!!!!!!!
2019. márc. 5. 22:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Mibe fogadunk, hogy vízöntő vagy mérleg a csillagjegyed? :D

Namost.... egy kicsit ha szabad védelmére kelnem szegény fiúkáknak...

Először is nem csak egyféle intelligencia létezik. Van az IQ, de van EQ, érzelmi intelligencia, mennyire tud valaki ráhangolódni a másikra, mennyi empátia szorult belé. Van SQ, szellemi intelligencia, kb bölcsességnek vagy tudatosságnak lehetne mondani, nincs köze a lexikális tudáshoz.

Namost... van egy viszonylag jó humorom. Helyzetkomikumokkal élek. Pl kínai r

sanghaji kirándulásról mesél valaki és az utcai árusoknál kapható zacskós kaját nem merte megvenni mert nem tudni mi van benne. Erre mondtam, hogy zsákbamacska 😃

Viszont sajnos elég szegény körülmények közüljövök. Nem volt lehetőségem ilyen témákat boncolgatni. Ha szóba kerül inkább figyelek, tanulok, hallgatom a véleményeket, érveket.

Ha egy csaj pont így akarna shit-tesztelni, akkor nem mennék át nála, mert az lenne a válaszom hogy ehhez sajnos érdemben nem tudok hozzászólni. Nincs elég infóm hogy véleményt tudjak alkotni, ami nem a sajátom azt meg nem akarom hangoztatni.

De tisztában vagyok vele, hogy ez hátrány.

De pl egy ilyen lánnyal kiállítasra nem mernék elmenni mert oké, hogy szép élmény de életemben nem voltam ilyenen és nem tudom mit illik ott meg hogyan.

Rossz volt egyetem elején h egy csomó szaktárs tök járatos politikában meg világgazdaságban. Én meg ültem ott kukán.

De engem pl a történelem érdekel mérnökhallgatóként, főleg az ókori és középkori csaták. Sőt totalwarral is játszottam pont emiatt :)

Sőt egy kis érzékem van irodalomhoz is, 14 évesen meg is jegyezte tanárom hogy jó tanár vagy irodalmár lenne belőlem :)

De a kérdésedben írtak alapján nem mennék át Nálad mert ilyen szinten nem vagyok tájékozott.

2019. márc. 6. 11:02
 23/28 anonim válasza:
0%
Próbálkozni kell lehet kicsit idősebbel de am ha akarsz dumálni vagy vlmi írj instán... blaxxow_ros valamivel intelligensebb vagyok ezeknél de ha írsz úgyis leválik....
2019. márc. 6. 21:47
 24/28 dq ***** válasza:

#23:

Szerintem annyira nem nehéz levágni valakiről hogy az adott kérdés nem érdekli, intelligensen hallgat róla, vagy csak buta. A kérdező a leírása szerint órákig próbálkozott, és elég magabiztosan jelentette ki azt amit szvsz.

2019. márc. 6. 23:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Mert te sem vagy okosabb
2019. márc. 16. 16:05
 26/28 anonim ***** válasza:

Es neked mi a hobbid? Mit szeretsz csinalni?:)

Egy edzéstervet és dietat betartani hatalmas önfegyelem és rengeteg idő, szoval aki tesz érte az szorgalmas és kitartó, just sayin.

Hasonlitasz volt barátnőmre, aki elég mély helyről jött, titkolta volna, hogy a szüleinek milyen végzettsége van (illetve nincs).

Neki volt a mániaja ez a műveltségesdi, csak az okosak a mindene, stb. Holott mindig érződött rajta hogy nem önmagát adja, hogy vetít és ki is ütközött a nagy muveltsege mikor a szituacio kihozta teljesen mashogy cselekedett mint amit elotte szajkózott.

Szoval hasonlitasz ra, főleg az a koldus nem valogat kijelentes elegge fennhejazonak tunik nekem.

Persze lehet tok normalis vagy de a kérdés és a leírás alapján nem úgy tűnik nekem, ne haragudj kérlek.

Amugymeg 17 evesen en is magasrol les_artam ezeket, mégsem érzem magam kevesebbnek. Ha valami érdekel utanaolvasok, tajekozodok, nem veszek keszpenznek semmi infot, csak elraktarozom és később fel tudom hasznalni vita, érvelés vagy egyéb diskurzus során.

Most egyetemen alatt sem erdekelnek tulzottan ezek, valasztas előtt tajekozodtam h melyiknek szimpatikus a programja es aszerint döntöttem de politika ennyi.

Melegjogok.... semmi közöm mit csinalnak emberek otthon, az meg h az identitas befolyásolja az elet többi teruletet szerintem f_szsag. De a melegtunteteseket sem ertem, miert kell akkora cirkusz. Élje mindenki az életét ugy ahogy szeretné, egeszen mig másnak nem art. Namindegy.

2019. márc. 17. 08:12
 27/28 anonim ***** válasza:

Miről szeretnél beszélgetni, ami szerinted komolyabb téma?

Erdélyi politika?

Az ember tragédiája értelmezése?

Regionális gazdasági és társadalmi különbségek Magyarországon belül?

Ha ilyesmikről és nem riaszt el, hogy majd' egy tizessel több vagyok, írj :D

2019. márc. 27. 22:15
 28/28 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, csak most vettem észre, hogy konkrét példákat is említettél (uppsz, most lebuktam, hogy mazsoláztam a leírásodból, ez vélhetően nem jó kezdés :D)

A melegkérdésről és a rasszizmusról is megvan a magam alapos véleménye.

2019. márc. 27. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!