Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok intelligens...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok intelligens fiút?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy egy ideig alig kezdeményeztek nálam, most viszont egymás után többen is, és akkor az volt bennem, hogy ,,koldus nem válogat'', ezért belementem, hogy dumáljunk stb... Meg nyilván úgy éreztem, hogy amíg nem adok esélyt neki nem tudhatom, hogy milyen.

De egyre inkább kezd zavarni, hogy a srác akiről most szó van (de a többiek is)... Hát nem az, hogy ne lenne iszonyú aranyos, meg kedves, meg figyelmes, de egyszerűen annyira nem az én típusom ha az intelligenciáját vesszük.

Nagyon jól elbeszélgetünk amikor csak kis hülyeségekről van szó, pletykákról, meg sorozatokról, de amint valami komolyabb téma kerül szóba amiről szerintem fontos, hogy tudjunk beszélni, hát én azt érzem, hogy ott halok meg.

Mert olyankor mintha nem is lenne agya a srácnak, de komolyan egyszerűen olyan felháborítóan üresfejű. Nem az, hogy nem értek egyet a véleményével... Hanem nincs is véleménye!!

Én ezt nem értem, hogy lehet úgy élni, hogy semmilyen saját véleménnyel nem vagy a világról, hogy maximum a sztereotípiákat szajkózod.

És annyira nehéz ez, hogy nem akarom lenézni, de amikor megkérdezem, hogy mi a hobbija és azt mondja, hogy hát ő csak kondizni szeret... Miért?! Én nem várom senkitől, hogy egy Platón legyen, de könyörgöm legalább ne legyen rá büszke, hogy soha nem vett a kezébe egy könyvet és tökéletesen tájékozatlan a világ dolgaiban. És ha megkérdezem mit gondol a rasszizmusról, vagy a meleg jogokról, ne az legyen a válasza, hogy nincs véleményem...

De ez csak pár példa a sok közül, a teljes tudatlansága bármilyen komolyabb témában egyszerűen rémisztő volt.

Nekem fontos, hogy a partnerem szellemileg is partner legyen, hogy lehessen vele órákig beszélgetni nem csak a sorozatokról és a kondizásról, mert oké felszínesen is kell és fontos, hogy könnyeden is el tudjunk lenni, de ez messze nem minden. Hogy lehessen vitázni, lehessen számítani az eszére, az érzelmi és értelmi intelligenciájára.

És az az igazság, hogy nem egy ilyen fiúba futottam bele, akit leírtam feljebb, sorozatosan ők találnak meg engem.

És eleinte jól érzem magam velük, mert felnéznek rám, odáig vannak azért, hogy jajj de okos vagyok, jajj mindenről van véleményem, pedig nem is, csak hozzájuk képest, de aztán hamar alám rendelődnek, hiába próbálok figyelni rá, hogy ne így legyen.

Majd ezek után halálosan unatkozni kezdek mellettük, mert úgy érzem magam mintha a mentoruk lennék, vagy az óvó nénijük, semmi szellemi kihívást nem jelentenek, nem lehet érdemlegesen vitatkozni, nem lehet egy kiállításra elmenni... És akkor van az, hogy azt mondom, hogy nekem ez így nem megy.

Nagyon nem akarom megbántani vagy lenézni őket, mert tényleg sosem ilyen bunkó páwák a lelkük mélyén, aranyosak... Mint az aranyos kisfiúk, akiket nem akarsz sírni látni. Nemsokára biztosan beérnek majd, és szuper emberek lesznek, de nekem ez akkor sem megy így.

A legtöbb ismerősöm azt mondja, hogy nem számít ez, hogy legalább én leszek az okosabb a kapcsolatban, ez nem lehet kizáró ok, de szerintem egyik félnek sem lenne jó egy ilyen kapcsolat, a srác mindig butának érezné magát én pedig nem találnék szellemi partnerre benne.

Sosem tartottam magam nagyon okosnak és mégegyszer mondom ez nem arról szól, hogy olyan beképzelt lennék, de nem élhetek olyannal kapcsolatban akihez viszonyítva az intelligenciám egy Einsteiné, a vitakészségem pedig egy ügyvédé.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Tényleg hülyeség amit érzek és el kellene ezt engednem és örülnöm kéne, hogy legalább tetszem valakinek?

Mert egyedül maradni sem akarok. Ugye emiatt nem leszek egyedül örökre?

De ha szerintetek igazam van, akkor hol találhatnék valakit, aki intelligens?

Bocsánatot kérek, ha zavaros, hibás, és köszönöm, ha segítetek:))

17/L

2019. márc. 4. 14:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
32%

Aki egy kicsit is intelligensebb a korosztályánál, az nem talál párt.

A korod béli fiúk és a pár évvel idősebbek nagy része konkrétan a "trash" kategória. Én nem vagyok meglepve.

Persze lehetnek kivételek, de elég ritkák.

Véleményem szerintem kicsit idősebbekkel ismerkedj, hátha ott már nem lesz ennyire kirívó a különbség.

2019. márc. 4. 14:28
 2/28 anonim ***** válasza:
37%
En is ilyen vagyok, mint Te, bar 100konyvet meg nem olvastam ki, szeretek hosszasan beszelgetni egy megerto partnerrel, akinek van turelme es erdeklodese meghallgatni a masikat es kifejteni a velemenyet barmirol, vagy elmelyulni egy erdekes temarol. Lehet hogy te is probalhatnal odamenni olyanhoz, aki szimpatikusnak tunik es rendelkezik ezekkel a tulajdonsagokkal. :) ram is irhatsz, ha intelligencia pangasod van :D beszelhetunk a melegjogrol is akar :p
2019. márc. 4. 14:29
 3/28 anonim ***** válasza:
45%
Ja igen, meg talan ma a divat nem csak az oltozkodosben jelenik meg, de az eletmodban is vannak trendek, ami nem mindig tartalmazza a muveltseget. Es tenyleg te pont a kamaszkorosztalyba vagy. :)
2019. márc. 4. 14:31
 4/28 anonim ***** válasza:
34%
De azt mondjak hogy aki keres talal.
2019. márc. 4. 14:31
 5/28 anonim ***** válasza:
82%

Vannak csak sajnos nagyon kevesen, a legtöbb bunkó akiről már a külsejéről is meg lehet itélni.

Én is ilyet szeretnék, mint te de mivel eddig nem találtam ezért hanyagolom a többit ezért sem volt még senkim.

Szóval nekem nem mindegy, hogy kivel leszek együtt. Persze meg kell adni az esélyt akinek tetszem, de a végén ha nekem nem tetszik akkor ott már végeztünk is.

És ha nekem tetszik valaki akkor próbálkozni kell és adni a jeleket hátha összejön valami. De eddig nem olyanokat fogtam ki akik jók lehetnek a számomra.

2019. márc. 4. 14:41
 6/28 anonim ***** válasza:
69%

Az megfogalmazasodbol valoban atjon az intelligencia. Amid nincs,meg es mindenkinek csak idovel lesz meg az a tapasztalat. Most szerzed meg. Ezek az èlmenyeid az aranyos, de butuska fiucskakkal alapozzak meg azt hogy mit akarsz valojaban, milyen pàrt szeretnel.

Segitek egy picit: ha nagyon szûkre veszed a halmazt ami belefèr szamodra akkor nagyon kicsi eselyed van megtalalni aki belelik az elkepzelesedbe.

Nezzen ki jol, legyen helyes, adjon magara, legyen humoros, legyen intelligens, netan mèg csoro se legyen h el tudjatok menni moziba vagy ne legyen ciki hogy lyukas a cipoje. Ez most csak par feluletes szempont de mar kiesett a sracok 99%-a. Ember legyen a talpan aki igy megtalaja... mas szoval az intelligencia mint elvaras nagyban szukiti a tobbi szempont eselyèt. Ez nemileg torvenyszeru is.

2019. márc. 4. 15:11
 7/28 anonim ***** válasza:
50%
Esetleg keress párt könyvtárakban, vagy mondjuk politkai tüntetéseken/rendezvényeken - ott biztos lesz vélemény a jelenlegi migrációs politikáról.
2019. márc. 4. 15:12
 8/28 anonim ***** válasza:

Srácként hasonló érzésem van, mint neked. Szakításom után anno megismertem egy lányt. Aranyos, simán megkaphattam volna testileg is de semmiről nem tudtunk komolyabban dumálni. Inkább hagytam, és várok a szellemileg is velem egy szinten lévő társra. :)

22/f

2019. márc. 4. 15:20
 9/28 anonim ***** válasza:
74%

Az is lehet, hogy csak a Platónok mernek megszólítani, akiknek a kondizáson kívül nincs élet. Ha már 2019-ben erős, független nők vannak, akkor merj már kezdeményezni te is.

Fogsz találni, az a lényeg. Engem rendszeresen kihasználtak, általában lelki szemetesládának, és már ismerkedni se volt kedvem. Aztán nemrég bejelölt valaki, de nagyon mások voltunk, úgy voltam vele, hogy akkor már beszélek olyannal, aki szimpatikus, és életemben először bejelöltem egy random lányt. Azóta is randizunk. Nem jár egyetemre, mint én, de intelligens, és azt meg kell tanulni, hogy az intelligencia nem a végzettségen múlik.

2019. márc. 4. 16:57
 10/28 anonim ***** válasza:
8%

"És ha megkérdezem mit gondol a rasszizmusról, vagy a meleg jogokról, ne az legyen a válasza, hogy nincs véleményem."

Nyilvánvalóan az a baj, hogy amint rájönnek, hogy egy retardált liberalistával van dolguk, azonnal elmegy a kedvük tőled.

Ráadásul mivel liberális vagy, több, mint valószínű, hogy nem vagy valami szép, tehát semmilyen szinten nem éri meg.

Ahogy mondod, a kis hülyeségekről megéri veled beszélgetni, a többit inkább kerüljük. Egyébként pontosan ugyanebben a cipőben járok, csak éppen nem vagyok liberalista.

Ha máshogy gondolod, nyugodtan írj, és fejtsd ki a véleményed, nyitott vagyok az értelmes emberek felé, de a nem bírom azokat, akik csak a propagandát meg a konvenciókat okádják vissza.

2019. márc. 4. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!