Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teszek érte, vállalom az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszek érte, vállalom az érzéseim mégsem sikerül. Miért? 17/L

Figyelt kérdés
Egy ideje már zavart, hogy folyton várom a csodát úgyhogy megpróbáltam tenni a dolgokért. Az elhatározás óta két fiú tetszett, de egyikkel se jött össze semmi. Az utóbbival tök jól mentek a dolgok rendszeresen beszéltünk iskolába is, neten is. Gyakran tettem olyan megjegyzéseket, amik utalhatnak rá, hogy többet érzek, sokszor flörtöltünk is. Kb. 3 hónapja beszéltünk mikor úgy éreztem, hogy igen ebből lehet valami nem vagyok közömbös neki és leírtam, hogy tetszik nekem ezt kicsit jobban kifejtve. Ő meg meglepődött és nem is tudta mit reagáljon rá, majd másnap megbeszéltük, hogy ő nem érez így irántam. Azóta jóba vagyunk egyébként én túlléptem rajta, természetesen elfogadtam, hogy így érez. Csak az zavar az egészben, hogy őszinte voltam vele mindig sokszor mondtam olyan dolgokat, amikből elég egyértelmű volt milyen érzéseim vannak felé utólag ő is mondta, hogy sejtette csak nem akarta elhinni. Szóval a lényeg nem az a problémám, hogy vele nem sikerült hanem, hogy alapból senkivel se pedig most már tényleg nem csak várok ölbetett kézzel ha tetszik valaki. Mit kellene tennem, hol rontom el? Néhányszor volt már, hogy úgy éreztem minden rendben megy aztán mikor komolyra fordulhatna nem történik semmi. Már gondoltam rá, hogy talán kevésbé kéne mutatnom az érzéseim és akkor talán "tudna értem harcolni", mert nem érzi úgy, hogy könnyen megkaphat bár nem tudom fiúknál ez hogyan működik minden esetre azért voltam ilyen őszinte mert úgy tűnt jól alakulnak a dolgaink.
2019. febr. 27. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, velem fordítva volt. Azt éreztem a lánytól amit te is éreztettél, végül én léptem, erre kopp... Ő nem akar tőlem semmit. Azóta nem is beszéltünk. Lehet azt se tudják az emberek, hogy mit éreznek, mit kéne érezniük, mert bennem is felmerült ez ami benned. Becsülendő, hogy ilyen őszinte vagy, maradj is ilyen. Bár sokan nem fogják értékelni, valójában nagy kincs ami hasznos lesz még az életben.
2019. febr. 27. 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
"Fuss a nő/férfi után, semmibe fog venni. Mutass közömbösséget, összetöri magát érted."
2019. febr. 27. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
ott rontod el, hogy kényszeresen össze akarsz jönni valalikivel. ez nem így működik, ezt nem tudod siettetni. természetesen tudsz tenni azért, hogy valakit megismerj pl. eljársz bulikba, társasági életet élsz de ez nem egyenlő azzal, hogy stresszesen rágörcsölsz erre az egészre. ez azért se jó mert a pasik megérzik rajtad ezt az elkeseredettséget és ez könnyen taszító tud lenni. kicsit lazulj el. volt olyan életem során hogy másfél évig nem volt senkim, nem a világ vége. éld az életedet, ha majd eljön az ideje, úgyis lesz valakid. addig pedig türelem és csak legyél természetes, add önmagadat, ne csinálj hülyét magadból azzal, hogy elkeseredetten hajszolod a fiúkat
2019. febr. 27. 11:21
 4/8 A kérdező kommentje:
A harmadiknak válasz: Nem hajszolom a fiúkat egyszerűen csak beszélgettünk szimpatikus lett ez teljesen fokozatosan alakult ki nálam is mikor elkezdtünk beszélgetni nem volt feltett célom, hogy össze akarok jönni vele aztán mikor jobban kezdtem megismerni kezdett megfogni. Ahogy mondtam 3 hónap társalgás után mondtam el neki és akkor sem arra kértem, hogy járjunk hanem csak elmondtam neki és felajánlottam, hogy esetleg ha ő is úgy érzi akkor mondjuk randizhatnánk vagy ilyesmi többet találkozni ketten. Lehet ez manapság már elavultnak tűnik, de én tényleg semmit nem akartam elsietni csak nem akartam, hogy elszalasszam, mint az előzőeket azért mert nem adok semmilyen jelet szinte. Egyébként nem feltétlen fontos nekem, hogy mindenképpen legyen mellettem valaki, de ha egyszer valakinél érzem, hogy szívesen megpróbálnék vele többet akkor gondolom nem csak várnom kéne, hogy fusson utánam én meg nem csinálok semmit.
2019. febr. 27. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ilyen ez a pop szakma. most egy pasi kosarazott ki téged, lehet, hogy legközelebb te fogsz egy másik pasit kikosarazni és ő ugyanezt a kérdést fogja magának feltenni. lépj tovább, egyebet nem tudsz tenni. ez nem teljesítményalapú. attól még, hogy te mindent jól csináltál nincs rá garancia, hogy össze is jössz valakivel. az ő részéről nem volt meg a kémia, ennyi. nem kell túlkomplikálni. éld tovább az életed. nekem hány sikertelen próbálkozásom volt mielőtt összejöttem volna a barátnőmmel. vond le a konklúziót, ha 3 hónap alatt nem hív el egy pasi randizni, akkor valószínűleg nem akar semmit tőled
2019. febr. 27. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
erre van az instagram jól befotózod magad aztán lesznek jelentkezők.....;)
2019. febr. 27. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Pont a múltkor is ez történt egy ismerősömmel... amúgy megesik az ilyen velem is volt már párszor..
2019. febr. 27. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem rástresszelsz és túlhajtod. Úgy is jön majd valaki, a nagy szerelem, és minden rózsaszín lesz, imádni fog ő is, te is őt. Hagyd történni a dolgokat
2019. márc. 2. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!