Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak nekem vannak ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem vannak ilyen furcsa érzéseim ha szerelmes vagyok? 18f

Figyelt kérdés
Van egy baratnom lassan 4 honapja, es szerelmesek vagyunk egymasba, viszont ami nalam furcsa, hogy neha ha egyutt vagyunk mondjuk 1-2 napot vegig akkor utana magunom, es nem erzem annyira a szerelmet, viszont neha pedig nagyon ramjon es nagyon hianyzik ha nincs velem, es nagyon erzem h szerelmes vagyok. Csak nekem vannak ilyen ingadozo erzeseim, hogy neha nagyon, neha meg kevesbe szeretem teljesen ok nelkul?
2019. febr. 15. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
45%
Hát ez nagyon gáz
2019. febr. 15. 21:06
 2/2 anonim válasza:
81%
Szerintem azért van ilyen érzésed, mert félsz, nem tudod pontosan mit érzel... valami ilyesmi. Fordulj magadba, és töprengj, hogy miért, és segít. Egy idő után nem fogod érzeni. Nálam is volt ilyen korszak az elején, gondolom azért van neked is. Sok sikert!
2019. febr. 15. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!