Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy csúnya, de kedves aranyos lánnyal?
😂 ezt a kérdést már csak nem gondoltad komolyan
1. Ha szerinted egy lány csúnya, miért akarsz ismerkedni vele?
2. Miért kell megkülönböztetni a csúnya és szép lanyokat ilyen szempontból? Mindkettő ember, ugyanúgy kell kezdeményezni feléjük
Ezt a "csúnyát" én sem teljesen értem? Ha neked jó a "csúnya" is, akkor miért nem jó "szép"?
Egyébként ez meg teljesen relatív, kinek mi a szép, kinek mi a csúnya.
Egyébként ismerkedni leginkább ugyanúgy lehet minden lánnyal.
Odamesz, esetleg előtte szemezek vele, elhívott valahova, aztán vagy alakul valami, vagy nem
Ha beleszeretsz a lányba de még mindig csúnyának tartod akkor ott valami nem jó. Még ha valaki külsőleg nem is annyira vonzó, ha szereted te szépnek fogod látni, szóval a terved össze fog dőlni igy vagy úgy.
Vagy soha nem igazán szeretsz bele a lányba és mindig csúnyának fogod tartani és ez előbb vagy utóbb aláássa a kapcsolatot, vagy beleszeretsz és szép lesz számodra és akkor meg az lesz a bajod...szóval...miért???
Nekem a Randivonalon sikerült. Néha szépnek látom, sőt, egye gyakrabban (vagy legalább is nem csúnyának).
Sztem azért akar a kérdező direkt csúnyát, mert elege lehet, a szép, de......lányokból. Tőle pedig azt várja, hogy a csúnyaság más területeken kompenzálódik - és ez a fontosabb. Én nem direkt csúnya lányt kerestem, csak éppen őbeléje futottam bele- és nem tudtam lerázni, nagyon fogott. Már első alkalommal is vagy 5 órát együtt töltöttünk, mert amúgy nagyon okos, kedves lány. És, nem is vagyunk már fiatalok. Próbáltam már szakítani vele többször is - de állítása szerint szerelmes belém. Amúgy jól elvagyunk (ja....gyakran veszekszünk, de nem a szépsége az ok.....majdcsak túl leszünk ezeken az időkön, én bízom abban, hogy hosszú (de nem veszekedős) kapcsolat lesz ebből - de lehet, hogy néhány vihart még túl kell élnünk...
Nagyon szokatlan a kérdésed (ezt előttem fentebb már mindenki kinyilvánította) és a 7-es alatt leírt szöveged is. Ha elismered, hogy vannak kivételek (7-es alatti kommented), akkor miért nem ezeknél a kivételeknél érdeklődsz?
Valld be őszintén: ezeknél a csúnya lányoknál nem akarsz mást elérni, csak szexet (lehetőleg sötétben!). Egy idő után pedig jöhetne egy másik csúnya lány, ismét szexre, sötétben, végül vénlegény maradsz és sopánkodni fogsz a környezetnek, hogy milyen szerencsétlen vagy.
Egyébként jól jegyezd meg, hogy csúnya nő nincs, csak szép, szebb és még szebb (meg van még egyetlen egy - a legszebb)! Hány és hány (kevésbé csinos külsejű, de másban kiváló) nőnek van férje és gyerekei. A férjének ez a nő biztosan nem csúnya!
F.
Ne csúnya, se ne gyönyörű lánnyal akarj megismerkedni, hanem LÁNNYAL, aki megtetszik neked.
Ne lepődj meg, ha néhány próbálkozás után sem sikerül. Ne add fel, próbálkozz ismét, de másiknál. Ne hidd, hogy a fiúknak a lányok (lányoknak a fiúk) csak úgy egyszerűen az égből az ölükbe potyognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!