Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni egy csúnya, de kedves aranyos lánnyal?

Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 00:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Muszáj csúnya legyen?
2019. febr. 18. 01:00
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
De miért?
2019. febr. 18. 01:16
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

😂 ezt a kérdést már csak nem gondoltad komolyan

1. Ha szerinted egy lány csúnya, miért akarsz ismerkedni vele?

2. Miért kell megkülönböztetni a csúnya és szép lanyokat ilyen szempontból? Mindkettő ember, ugyanúgy kell kezdeményezni feléjük

2019. febr. 18. 07:36
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Ezt a "csúnyát" én sem teljesen értem? Ha neked jó a "csúnya" is, akkor miért nem jó "szép"?

Egyébként ez meg teljesen relatív, kinek mi a szép, kinek mi a csúnya.

Egyébként ismerkedni leginkább ugyanúgy lehet minden lánnyal.

Odamesz, esetleg előtte szemezek vele, elhívott valahova, aztán vagy alakul valami, vagy nem

2019. febr. 18. 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Ha beleszeretsz a lányba de még mindig csúnyának tartod akkor ott valami nem jó. Még ha valaki külsőleg nem is annyira vonzó, ha szereted te szépnek fogod látni, szóval a terved össze fog dőlni igy vagy úgy.

Vagy soha nem igazán szeretsz bele a lányba és mindig csúnyának fogod tartani és ez előbb vagy utóbb aláássa a kapcsolatot, vagy beleszeretsz és szép lesz számodra és akkor meg az lesz a bajod...szóval...miért???

2019. febr. 18. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a Randivonalon sikerült. Néha szépnek látom, sőt, egye gyakrabban (vagy legalább is nem csúnyának).

Sztem azért akar a kérdező direkt csúnyát, mert elege lehet, a szép, de......lányokból. Tőle pedig azt várja, hogy a csúnyaság más területeken kompenzálódik - és ez a fontosabb. Én nem direkt csúnya lányt kerestem, csak éppen őbeléje futottam bele- és nem tudtam lerázni, nagyon fogott. Már első alkalommal is vagy 5 órát együtt töltöttünk, mert amúgy nagyon okos, kedves lány. És, nem is vagyunk már fiatalok. Próbáltam már szakítani vele többször is - de állítása szerint szerelmes belém. Amúgy jól elvagyunk (ja....gyakran veszekszünk, de nem a szépsége az ok.....majdcsak túl leszünk ezeken az időkön, én bízom abban, hogy hosszú (de nem veszekedős) kapcsolat lesz ebből - de lehet, hogy néhány vihart még túl kell élnünk...

2019. febr. 18. 20:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül, de aranyos legyen az a lényeg. Csunya azért legyen, mert aki aranyos és szép is tuti van barátja, vagy seg. gfej csávó kell neki. Persze kivetelek vannak :D
2019. febr. 18. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szokatlan a kérdésed (ezt előttem fentebb már mindenki kinyilvánította) és a 7-es alatt leírt szöveged is. Ha elismered, hogy vannak kivételek (7-es alatti kommented), akkor miért nem ezeknél a kivételeknél érdeklődsz?

Valld be őszintén: ezeknél a csúnya lányoknál nem akarsz mást elérni, csak szexet (lehetőleg sötétben!). Egy idő után pedig jöhetne egy másik csúnya lány, ismét szexre, sötétben, végül vénlegény maradsz és sopánkodni fogsz a környezetnek, hogy milyen szerencsétlen vagy.

Egyébként jól jegyezd meg, hogy csúnya nő nincs, csak szép, szebb és még szebb (meg van még egyetlen egy - a legszebb)! Hány és hány (kevésbé csinos külsejű, de másban kiváló) nőnek van férje és gyerekei. A férjének ez a nő biztosan nem csúnya!

F.

2019. febr. 20. 10:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, mar en se tudom mit akarok, olyan eselytelennek erzem az egeszet.
2019. febr. 20. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne csúnya, se ne gyönyörű lánnyal akarj megismerkedni, hanem LÁNNYAL, aki megtetszik neked.

Ne lepődj meg, ha néhány próbálkozás után sem sikerül. Ne add fel, próbálkozz ismét, de másiknál. Ne hidd, hogy a fiúknak a lányok (lányoknak a fiúk) csak úgy egyszerűen az égből az ölükbe potyognak!

2019. febr. 20. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!