Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy komoly, rendes, okos és rendkívül aranyos srác. Hogy lehet az, hogy neki egy ilyen lány kell?
Sziasztok.
Nem az a kérdés, hogy miért nem engem. Tényleg nem az.
Szóval, ismerek egy helyes, rendes, okos és tényleg aranyos srácot, aki a korunkhoz képest érett.
Miért kell neki egy depressziós, ronda, dagadt, fekete "humorral" rendelkező lány? Összevissza hazudik, elárul mindenkit, ráadásul borzasztó buta.
Csak én nem értem a választást? Vagy én vagyok a fura, hogy ezt nem értem?
Egyébként a lány az én osztályomba jár, a fiú évfolyamtárs.
A választott 14/L, a fiú 14/F, én pedig 14/L.
1. Ez jön be neki.
2. Nem is ismered a lányt.
3. Kérdezd meg a sráctól.
1. Az ő választása, lehetséges.
2. Ismerem a lányt, ne félj. Rég barátnők voltunk, szinte testvérek.
3. Soha az életben.
Ha egyszer szereti, akkor a hibáival együtt szereti és elfogadja úgy, ahogy van, bármilyen is a lány.
Ő tetszik neki, kész.
Ömm... SZia 😃
Szerintem, nem tud róla hogy a választása mit művel a többiekkel, gondolok itt az árulásra, hazugságokra. Ha mégis tisztában van ezekkel a dolgokkal akkor nem igazán tudom. Meg szerintem a lány másképp viselkedik a fiúval (kedvesebb vele) és ez megfogta a lányban. Persze ezek csak az én véleményeim
Vagy ha mindenképp ki akarod deríteni, akkor kérdezd meg a fiút!
Hiszen nem vagyunk gondolat olvasók! (sajnos)
Értem. Akkor ezek szerint csak nekem furcsa. :)
Akkor asszem még egy "szerelem", ami nem jött össze... király.
"Rég barátnők voltunk, szinte testvérek. "
- Ha barátnők tudtatok lenni, akkor biztosan ismered a belső értékeit, amit a fiú is felismert.
Ha a többi lány nem mind dagadtabb vagy csúnyább, akkor tuti elnéztél valamit. Egy ilyen lány senkinek nem tetszene.
Biztos valami más ok van háttérben, az ilyen népszerűbb srácok nem ezekre a lányokra gerjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!