Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy komoly, rendes, okos és rendkívül aranyos srác. Hogy lehet az, hogy neki egy ilyen lány kell?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem az a kérdés, hogy miért nem engem. Tényleg nem az.
Szóval, ismerek egy helyes, rendes, okos és tényleg aranyos srácot, aki a korunkhoz képest érett.
Miért kell neki egy depressziós, ronda, dagadt, fekete "humorral" rendelkező lány? Összevissza hazudik, elárul mindenkit, ráadásul borzasztó buta.
Csak én nem értem a választást? Vagy én vagyok a fura, hogy ezt nem értem?
Egyébként a lány az én osztályomba jár, a fiú évfolyamtárs.
A választott 14/L, a fiú 14/F, én pedig 14/L.
2016. márc. 2. 21:29
21/21 anonim válasza:
Ez szerepcserével is szokott lenni. És én őket nem tudom megérteni.. 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!