Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezzel miért ijesztem el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel miért ijesztem el a fiúkat? Min kéne változtatnom?

Figyelt kérdés

Olyan lány vagyok, aki csak élőben szeret ismerkedni. Neten is próbáltam, de tudom, hogy olyanba soha nem tudnék beleszeretni, akit nem láttam még élőben.

Iiiiszonyúan tetszenek azok a fiúk, akik kissé félénk típusúak. Mivel én inkább ilyen spontán és szeleburdi vagyok, így nemtom. Ne kérdezzétek... Xdd

Viszont, valamiért mindig mikor ismerkednék egy ilyen fiúval... Nem megy. Soha nem érzem, hogy én tetszenék bármelyikőjüknek, pedig tudom, hogy nem vagyok csúnya lány. Most is borzasztóan tetszik egy fiú, aki kicsit félénkebb és mindig zavarban van, jajj olyan aranyos. De hozzá mostmár félek odamenni, mert őt is elijesztem.

A személyiségem miatt nem lehet ilyen barátom ugye? Vagy valami más baj lehet?

2019. febr. 9. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen mondjuk, a félénk és a spontán stílus kicsit üti egymást. Talán kicsit visszafogottabban kezdj és lassan bontakozz ki :D
2019. febr. 9. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj... Hogy nekem még a visszafogott stílusom... Se visszafogott xddd Ráadásul az a visszafogott stílus amim nincsen, is eltűnik seperc alatt. Azthiszem nem tudom ilyen téren megjátszani magam 😕
2019. febr. 9. 13:34
 3/5 anonim válasza:
100%
Legyél kedves és nem tulakodó ha félénk a srác az azt jelenti hogy nincs tapasztala és bátortalan adj neki kicsit jeleket hogy bejönn neked, keresd a társaságát és mint az első mondta fogd vissza picit magad de a lényeg hogy ne játszd meg magad.
2019. febr. 9. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Lègy önmagad.

Tanulj meg keveset beszèlni.

A bölcsek keveset beszelnek :)

Ès ne aggòdj eljön az igazi!

Van olyan fèlènk fiù biztos akinek Te leszel az ideàlja.

2019. febr. 9. 19:52
 5/5 anonim válasza:

én meg élőben kicsit félénkebb vagyok és mindig ilyen lányra vágytam mint te

Kár, hogy nem engem szemeltél k. :D

2019. febr. 9. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!