Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg a hozzám valót? Min kéne változtatnom?

Figyelt kérdés

Előre is köszi hogy rászánod magad és elolvasod.:)

Nem vagyok csúnya egyáltalán, jó tanuló vagyok, sok emberrel megtudom magam értetni. Egyre több fiú próbálkozik nálam, de valahogy egyik sem az igazi. Egyáltalán nem tartom magam felszínesnek, külső terén elég változó ízlésem van, inkább a belső tulajdonságok azok amik kiakasztanak. Általában a nyomulós, töketlen, kétségbeesett, kanos fuckboyok találnak meg, akiktől nem lehet levegőt kapni... Szeretnék már egy normális, komoly párkapcsolatot, csak akik tényleg érdekelnének foglaltak, idősebbek, messze laknak stb...

Most mondhatnátok azt (amit egyébként utálok) “Miért nem adsz nekik esélyt?” Nekem vagy tetszik valaki vagy nem. Pont. Ha adnék azzal saját magamat csapnám be és az érzéseikkel játszanék...

Köszi ha esetleg válaszolsz.:)

16/L

2017. nov. 12. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne változtass semmin. teljesen korrekt amit csinálsz, magadat és őket is becsapnád azzal ha esélyt adnál nekik.

és hidd el, előbb vagy utóbb úgyis lesz valaki aki sokkal jobb náluk, akivel megéri egy komoly kapcsolat

remélem tudtam segíteni! :)

17/L

2017. nov. 12. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
azért nem találod meg a hozzád valót mert még csak 16 vagy
2017. nov. 12. 22:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam is pont így van :) 18/l
2017. nov. 12. 23:07
 4/11 anonim válasza:
Felici te vagy az? :D
2017. nov. 12. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Aszexuális fiúval gondolom nem jönnél össze, ugye? 😢 Mondjuk megértem. 😟 A végtelen szeretet nem elég, kell más is, sajnos, amire én nem vagyok képes.

Egyébként nincs veled semmi baj. Azért nincs még senkit, mert még fiatal vagy. A benned lévő kincsed pedig a korosztályod még nem látja.

2017. nov. 13. 15:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nem gondoltam volna h ilyen pozitívan reagáltok rá.:D

#1 Örülök hogy így gondolod.:)

#2 Az is lehet.:D

#3 Akkor nem vagyok egyedül.:)

#4 Nem talált.:DD

#5 Akármilyen is lennél, én csak tanácsot szerettem volna itt kérni, meg amúgyis egy anonymus oldalon nem valami bizalomgerjesztő ismerkedni.:D De írtó jól esett amit írtál, nagyon aranyos vagy.

Köszönöm.:)

2017. nov. 13. 15:43
 7/11 anonim válasza:
A leírás alapján nem szereted a nyomuló fiúkat, akkor mért nem kezdeményezel te? Szerintem próbálj meg te nyitni mások felé (persze ne túl nyomulósan), ismerd meg a körülötted lévő fiúkat (még ha nem is jön be annyira első látásra), mutasd meg neki azokat a (leginkább belő) tulajdonságaidat amikre büszke vagy. Valószínűleg sok embernek tetszhetsz (a leírásod szerint), olyanoknak is akik azért nem mennek oda hozzád mert a "Mért pont én kellenék neki" vagy az "Úgy sincs esélyem nála, inkább meg se próbálom" elvet vallják.
2017. nov. 13. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem sincs még senkim, de majd idővel alakulni fog remélem. Várjál még egy kicsit :). Legyen kitartásod és sose add fel. Szerintem ez az alapja az egésznek. Remélem segítettem valamit :D. 17f
2017. nov. 13. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen lányok hol vannak az "igazi életben"? Mindenhol csak ilyen elzárkózott csajok vannak..

18f

2017. nov. 13. 17:36
 10/11 A kérdező kommentje:

#7 Van benne valami. Sokszor hallottam már vissza h az x-nek meg az y-nak tetszem, de valamiért sosem vettem észre. Én vagyok ilyen szerencsétlen vagy félnek tőlem?:D A kezdeményezés nem az én világom, de lehet h majd teszek egy próbát.:) Köszi.:)

#8 Nagyon remélem h nem veszítem el a türelmem.:DD

#9 Nem hiszem h ilyen lányt szeretnél magadnak.:DD Elég nehéz eset vagyok.:D

2017. nov. 13. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!