Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg a külső a legfontosabb? Nem túl előnyös kinézettel esélytelen, hogy barátot találjak?
Nem szeretnék általánosítani, mert azt utálom... Viszont azt veszem észre, hogy sokakat tényleg csak a külső érdekli, tisztelet a kivételnek.
Nos, én nem vagyok egy szép lány... Így nem dogok sosem párt találni? :(
Képet nem küldök senkinek!!
Ne aggódj
Apró termetű vagyok 73 kilóval. Nem sminkelek és nincs is szép arcom. Ahajam sem extra. És simán meg lehet oldani. Nézd meg milyen ruha áll előnyösen és a külső letudva. Légy nyitott az emberek felé és minden rendben lesz
Nézd a jó oldalát a sok fuckboy már tuti elfog kerülni. De most, hogy ezt így kiírtad 300 privátot fogsz kapni, hogy küldj képet.
Megsúgom: ne küldj😀
Tegyél ellene elsősorban magadert h jól érezd magad!
A sport mindig jó ha vékony az illető ha nem
Keress hobbikat
Légy nyitott
Egyébként halkan megsúgom h ha valaki humoros és jofej akkor bárhogy néz ki, akkor is ot akarja mindenki szóval fel a fejjel
Valóban. Van az a mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart. De az is van, hogy a lélek megszépit.
Úgyhogy ne add fel! (N)
Bocsánat, hogy önálló gondolat helyett lopom a kérdésed és még át is írom, így: "Nem túl előnyös kinézettel esélytelen, hogy barátnőt találjak?"
Nem tudnám megszámolni mennyi elutasítást kaptam a külsőm miatt. Nem vagyok szőke herceg, fehér lovon, így már nem kellek, hiába volt a képem elküldéséig minden jó. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!