Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzek barátnőt? :D...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek barátnőt? :D Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! :D 16 éves srác vagyok és egyre magányosabb vagyok. Barátok meg ilyenek persze h vannak, de mostmár egyre jobban érzem h kéne egy barátnő akivel lehet kettesben lenni jókat beszélgetni meg ilyenek. :D

Hogyan kezdjem el az ismerkedést? Neten mennyire célszerű? Vagy inkább a gimin belül kéne?(csak ott ha hibázok 4 éven keresztül nézhetem a pofáját.)

Minden választ szívesen meghallgatok akár privátban akár itt :D

16F

2019. febr. 2. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, aki az összes barátjával facebookon jött össze, és most van egy nagyon jó kapcsolata. Nekem is van, de én csak baráti körből válogattam, suliból soha, az nagyon nem jó ötlet. De akár így, akár úgy, jönni fog valaki, nem kell ezt erőltetni, de legyél kitartó, ha találsz valakit, meg kell találni az arany középutat.
2019. febr. 4. 02:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Az igazi kezdet az lenne ha bedobnád magad a mély vízbe és előben a terepen nyomnád :D Ugyan is tapasztalatom szerint aki nagyban a neten kezdi annak nincs meg a karizmatikus személyisége. És azért egy társas dologban ez fontos.

Szerintem a suliban csak óvatosan ha van is valaki azért vigyázz a hírnevedre, mert egy rossz lépés és tényleg benézted magad :D

Szeritnem járj el hazi bulikba főlleg ismerősökön keresztül ismerkedj. Ez egy olyan opció amit bátran ajánlanék, mert ismerősökön keresztül kiszűrheted gyorsabban, hogy milyen is a csaj, ezzel elkerülve egy csomó utólag feljövő kellemetlenséget. Plussz fejlődik a személyiséged, ami hasznodra válik majd a jövőben.

Sok sikert :)

2019. febr. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!