Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt? :D Többi lent!
Sziasztok! :D 16 éves srác vagyok és egyre magányosabb vagyok. Barátok meg ilyenek persze h vannak, de mostmár egyre jobban érzem h kéne egy barátnő akivel lehet kettesben lenni jókat beszélgetni meg ilyenek. :D
Hogyan kezdjem el az ismerkedést? Neten mennyire célszerű? Vagy inkább a gimin belül kéne?(csak ott ha hibázok 4 éven keresztül nézhetem a pofáját.)
Minden választ szívesen meghallgatok akár privátban akár itt :D
16F
érezd magad méltónak rá, hogy legyen.
Nem vagy kevesebb senkinél, legyél egy ragyogó nap, majd jobb lesz a kisugárzásod is; és akkor van nagyobb esélye talán, hogy megérkezik az illető. De lehet azért még, hogy várnod kell még. Mert a sorsodban még nem jött el az ideje
Ne erőltesd. Majd, ha lesz egy lány akivel tényleg el tudsz képzelni egy kapcsolatot akkor lép. Nem kell sem elsietni, sem erőltetni.
Leginkább a környezetedből válogass és ne a vakvilágból.
Oh, és ne siesd el! Majd jönni fog magától. Először csak kezdj el lányokkal barátkozni, beszélgetni aztán csak lesz egy lány, aki iránt többet fogsz érezni.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!