Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt? Többi lent!
Ne erőltesd, akivel nem megy.Maradj nyitott és tanuld meg észrevenni a jeleket.
Az is lehet hogy tök spontán találkozol valakivel akivel egy hullámhosszon vagytok rögtön.Az jó ha jól öltözködsz de nem feltétel csak hogy igényes legyél alapszinten legalább.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Igazából teljesen ismeretlen lányok esetében nem nagyon lehet megmondani, hogy van-e valakijük, vagy esetleg nyitottak lennének egy kapcsolatra. Én egy visszahúzódóbb típus vagyok és nehezen kezdeményezek a lányoknál.
Szerintem a megjelenésen, a beszédstíluson és a kedvességen nagyon sok múlik. Véleményem szerint az a lány, akinek tetszel (tetszeni fogsz) az nem fog elutasítani. Amennyiben tényleg nagyon tetszik a kiszemelt lány szerintem beszélgess vele egy kicsit valamiről, aztán hívd el valahová (pl. kávézni) és ha a meghívásra igent mond, akkor már nyert ügyed van.
Lehetséges, hogy eddig nem a megfelelő lányoknál próbálkoztál, olyanonknál, akik vagy foglaltak vagy nem vágynak kapcsolatra.
Sajnos az igényeidet a lányok terén nem ismerem, ezért erről nem tudok semmit mondani.
A 6.-t annyival egészíteném még ki, hogy a beszélgetés kezdeményezéséhez találj ki valami vicceset, m
int pl.: "Megmondhatom neked az időt?"
Ha azt mondja, hogy igen (kis mosoly is fogadna) akkor már lendülhet a beszélgetés. Ha nemet mond akkor nem is érdemes vele kezdeni bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!