Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzek barátnőt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek barátnőt? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok azzal a problémával jönnek hogy eddig barátnőm nem volt de szeretnék! 17 éves vagyok 178cm magas , probálkoztam sokat. Neten semmiképp nem szeretnék. Jol öltözködöm! Hogy menjek oda egy lányhozz milyen szöveggel? Szia van kedved ismerkedni nem vált be :/ köszi előre is a segitséget !és pesti vagyok
2018. júl. 18. 07:59
1 2
 11/13 anonim válasza:

8as vagyok. Önbizalmadat tudod ezekkel erősíteni:

- Menj edzeni, nem kell azonnal a konditerembe, lehet otthon, van egy app a telefonon ami nekem is bejött

- Űzzél valamilyen hobbyt

- Szimplán sz@rd le mások véleményét (persze ha baráté/rokoné vagy ha építőkritika akkor ne)

2018. júl. 20. 02:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Mi az app neve? Thai boxot kezdtem el. 2eddzésen voltam eddig. Eddzeni szoktam otthon. Azt csinalok amit szeretek es mar leszarom a lanyokat. Görcsosen szar. Meg jön magatol ha nem keresem nem?
2018. júl. 20. 08:49
 13/13 anonim válasza:
Home Workout - No equipment
2018. júl. 21. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!