Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire lenne gáz?
Szóval van egy lány akivel reggelente egy busszal szoktam utazni és szerintem nagyon szép és cuki lányról van szó. Mind a ketten végállomásig megyünk mindig. Na most jön a nagy tervem, miszerint miután leszálltunk odamegyek hozzá és valami ilyesmi beszélgetést kezdenék el folytatni vele:
,szia, látom te is a 85-össel utazol"
(lány válasza ide)
"Igazából csak az arcod szépsége vonzza a tekintetem és gondoltam megpróbálok váltani veled pár szót"
(lány válasza ide)
,,Amúgy xy vagyok de mindenki csak yx-nak hív"
(jó esetben erre pedig ő is elmonjda a nevét)
Na szóval, hogy ez mennyire gáz így vagy mit csináljak máshogy? Sose csináltam még ilyet és kicsit félek is az egésztől. 16/f
A 85-össel utazol...hagyd ki,valami mást.
A tobbi nagyon jò.
Jaj annyira Cringe és Normie az egész xd
Ennél már csak az a jobb ha a buszon kérdezed meg, hogy "te is busszal utazol?" XDD
Ezeket szerintem felejtsd el ahogy van :D
Nehogy már a 2. mondatoddal már a fejed a seggében legyen és ennyire alárendeled magadat :D "arcod szépsége" xd
Valami egyszerű és mindennapi. Merre mész tovább? Hova jársz suliba? stb. Nem fogja érdekelni mások hogyan hívnak. Mutatkozz be egyszerűen. Ő is be fog.
Mondd neki sok ideje szemezgettél már vele de nem vette a jeleket szóval ha a hegy nem megy el Mohamedhez akkor Mohamed megy el a hegyhez xd Valami vicceset oldd a helyzetet... De elég gáz ha nekünk kell ezt elmondani és nem természetes. Nem ajánlom, hogy megjátszd magadat. Mert ha esetleg valami jó szöveggel odamész amit itt olvasol és utána meg a saját hülyeségeidet nyomatnád amit itt írtál annak sok értelme nincs :D Szeressen magadért. De igaziból már az is gáz ezt el kell magyarázni neked...
Az a gáz nem esett le amit mondtam :D
Tudom ez te vagy csak nem valami bejövős... (Nálam nem működne)
És ezt mondom, hogy felesleges szövegeket kérni mert az nem te vagy. Próbáld meg ezt de nagyon nyomi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!