Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el hogy nem nekem való a barátnőzés, és valószínüleg sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat gondolkoztam ezen, és arra jutottam hogy esélytelen vagyok. Nem vesznek észre a lányok. Hiába próbálkozom neten ismerkedni, nem akarnak semmit hiába írják hogy rendes, normálisnak tűnök.

Próbálom ezt elfogadni, de nem tudom, hiányzik nagyon egy lány. Állandóan ezen jár az eszem hogy szeretnék barátnőt, de esélytelen hogy legyen. Bele bolondulok.

Amelyikőtök sikertelen a lányoknál, ti hogy fogadjátok ezt el?

2019. jan. 29. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
De barátom. Interneten hogy sikerülne? Jelenleg a net miatt nem működnek az emberi kapcsolatok. Én élőbe szereztem csajokat.
2019. jan. 29. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Vetkőzd le a kishitűségedet, bízz magadban, ne várd a sült galambot!

Ha eddig nem is sikerült egy lány érdeklődősét sem felkeltened, ez abszolút nem azt jelenti, hogy ez nem lehetséges a jövőben! Ne add fel!

2019. jan. 30. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
Én egyszerűen meguntam a keresést. El vagyok a saját kis világomban és kész , nyilván nem zárkózok el a nők elől de nem fordítok már több időt és energiát erre.
2019. jan. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!