Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek a srácnak? Kétértelmű jeleket ad..
Szia, elég fiatalnak tűnsz. Az életben való érvényesülés első és legfontosabb komponense, a szöveged központozása megfelelő írásjelek segítségével. A hangsúlyoknál vessző kell, egy-egy gondolat végén pont, majd nagy betű. ........ írásjel nem létezik.
A kissé nehezen kihámozható kérdésedre válaszolva, a lányoknak való kacsintgatás és száj nyalogatás kicsit fogyi megnyilvánulási mód akármilyen sráctól. Amikor ezeket csinálja, inkább nem közelítenék felé, de később sem nagyon.
Ha tud kicsit értelmesebben is viselkedni és tényleg tetszik, akkor te is nyugodtan kezdeményezhetsz olyan csajos módon. Az írásod alapján látom, hogy még csak tanulgatod ezeket a dolgokat, úgyhogy csajos mód alatt azt értem, hogy próbáld rávenni, hogy segítsen neked dolgokban, megcsináljon ezt-azt, hazakísérjen, meg ilyen egyszerű dolgok. Ezt egy-egy finom, ráutaló kérdéssel meg tudod tenni, ilyen kezdetűvel, hogy: -Arra gondoltam, nincs kedves esetleg...itt kiegészíted. Ha bunkózni kezd, vagy nem foglalkozik veled, nem könyörögsz, hanem visszavonulsz és figyelmen kívül hagyod egy darabig, amíg bocsánatot nem kér. Így megy ez csajosan.
42F.
Naiv vagy és fiatal. Ez a csávó egy pinabubus, és te sem kellesz neki többre. Semmilyen érzelmet ne várj tőle. Jó szexet se, mert mennyiségi, nem pedig minőségi játékos, és pláne nem érdekli, te élvezed-e.
Megvagy!
Te vagy az, aki zagyva szövegében nem ismeri/használja az írásjeleket!
.
Kérésedre tanácsom: várjad meg az őszt, akkor már ötödikesek lesztek, 'érettebb' fejjel fogsz gondolkodni!
Elbol lehanytam volna a sracot ha a száját nyalogatna előttem
Ennél undibb nincs
Főleg amikor a kutyát masoljak
Jesszus
Na a lenyeg annyi h hagyd a francba mert olyan dolgokba vinne bele amit később meg is banhatnal
Na meg ha az exet szereti jobban akkor nincs mit tenni
De én hanyagolnam a sracot mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!