Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszek a srácnak? Kétértelmű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek a srácnak? Kétértelmű jeleket ad..

Figyelt kérdés
Szóval...osztálytársam és félévvel idősebb vagyok de ez nem annyira lényeg...a baj ott van hogy nekem már 1,5 éve tetszik és a legutóbbi erdei iskolában elkezdet kavarni egy másik osztálytársammal akit nem igazán birok...erdei után össze is jött nem volt hosszú kapcsolat a srác 1 hét után szakított és idén kezdet el adni "jeleket" pl.: kacsint, megnyalja a száját és nagyon sokszor szemezünk de szerintem csak hülyéskedik ezekkel. Nemrég a legjobb barátnőm kérdezgette hogy ki inkább ez olyan hogy pl.: Fanni vagy Emese ilyen melyik inkább "játék" és bárkivel kérdezett engem mindig engem választott DE amikor engem és az exét kérdezte (akiről már volt szó) akkor azt a lányt mondta és nem engem én nem voltam akkor ott csak mesélte a barátnőm de közben próbálok jeleket adni esetleg egyértelműbb jelek? De szerintem reménytelen............. köszönöm ha adsz tanácsot :)(

2019. jan. 17. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Szia, elég fiatalnak tűnsz. Az életben való érvényesülés első és legfontosabb komponense, a szöveged központozása megfelelő írásjelek segítségével. A hangsúlyoknál vessző kell, egy-egy gondolat végén pont, majd nagy betű. ........ írásjel nem létezik.

A kissé nehezen kihámozható kérdésedre válaszolva, a lányoknak való kacsintgatás és száj nyalogatás kicsit fogyi megnyilvánulási mód akármilyen sráctól. Amikor ezeket csinálja, inkább nem közelítenék felé, de később sem nagyon.

Ha tud kicsit értelmesebben is viselkedni és tényleg tetszik, akkor te is nyugodtan kezdeményezhetsz olyan csajos módon. Az írásod alapján látom, hogy még csak tanulgatod ezeket a dolgokat, úgyhogy csajos mód alatt azt értem, hogy próbáld rávenni, hogy segítsen neked dolgokban, megcsináljon ezt-azt, hazakísérjen, meg ilyen egyszerű dolgok. Ezt egy-egy finom, ráutaló kérdéssel meg tudod tenni, ilyen kezdetűvel, hogy: -Arra gondoltam, nincs kedves esetleg...itt kiegészíted. Ha bunkózni kezd, vagy nem foglalkozik veled, nem könyörögsz, hanem visszavonulsz és figyelmen kívül hagyod egy darabig, amíg bocsánatot nem kér. Így megy ez csajosan.

2019. jan. 18. 00:35
 2/6 anonim ***** válasza:

42F.

Naiv vagy és fiatal. Ez a csávó egy pinabubus, és te sem kellesz neki többre. Semmilyen érzelmet ne várj tőle. Jó szexet se, mert mennyiségi, nem pedig minőségi játékos, és pláne nem érdekli, te élvezed-e.

2019. jan. 18. 02:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Turi Tamás? Te vagy az első kommentelő?? Mikor lesz bicikli túra videjó?
2019. jan. 18. 06:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdés és a fiú szintje is óvoda
2019. jan. 18. 07:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Megvagy!

Te vagy az, aki zagyva szövegében nem ismeri/használja az írásjeleket!

.

Kérésedre tanácsom: várjad meg az őszt, akkor már ötödikesek lesztek, 'érettebb' fejjel fogsz gondolkodni!

2019. jan. 18. 07:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Elbol lehanytam volna a sracot ha a száját nyalogatna előttem

Ennél undibb nincs

Főleg amikor a kutyát masoljak

Jesszus

Na a lenyeg annyi h hagyd a francba mert olyan dolgokba vinne bele amit később meg is banhatnal

Na meg ha az exet szereti jobban akkor nincs mit tenni

De én hanyagolnam a sracot mindenképp

2019. jan. 18. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!