Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Golyoliba kérdése:
Tetszik egy fiu. Lehetseges hogy tetszek neki?
Figyelt kérdés
Evelejen bekerultunk ugyanabba a tarsasagba .eleinte nem nagyon birtam aztan meg csak baratilag.Utanna elkezdtem magam kinosan erezni mellette es megtetszett.Van egy baratnom Anna akinek tetszik..Volt egy csoport amibe benne voltunk mind 2en es altalaban minden este hivasozunk.Hamar kiszokott lepni mindenki cssk en nem meg a fiu.Mi orakon keresztul beszelgetunk kb hajnali 3ig.( ez regebben volt) .Annanak mindig fogdosta a segget meg minden ,nekem nem fogdosta a seggem nekem a hajam igazitotta meg , mondta hogy szep a szemem stb.Mindenki azzal jott hogy jaj bencenek(a a crushom) bejon Anna stb.Hivasba egy darabig Anna is bentszokott lenni es kerdezgette tole hogy mit kell csinaljon egy fiunak hogy tetszedjen a lanynak es aztmondta Anna hogy foglalkozzon a lannyal .Erre fel ravagja hogy ,,en foglalkozok Vivivel(en)"Meg ha vqlqmi cuki fiurol beszeltem egybol elkezdett beszelni lanyokrol stb.Meg megkerdezte Anna tole hogy honnan tudjuk hogy tetszik neki egy lany.(hogy viselkedik azzal aki tetszi neki) aztmondta hogy mindennap rair stb.Onnantol kezdve minden nap ramirt.Lehet hkgy cssk en nagyitom fel de ezek jelek talan .Mondjuk senkinek se tuntek fel:// Aztan nagyon durvan osszeveszett Annaval es napokig nem beszeltek ,mi akkoris beszeltunk .Aztan kiszivargott hogy Bencenek tetszik valaki (azt nemtudtuk ki) es mindenki egybol Annara gondolt (en remenykedtem hatha en) .Na aztan kiderult hogy ki Xd egyikonk se lel.Aztan nagyon durvan osszeveszett azzal a lannyal aki tetszett neki es megszakitottsk a kapcsolatot.Azota nem beszelnek.En beszelgettem Bencevel errol a lanyrol es aztmondta mar nem tetszik neki.Aztan elvoltunk beszelgettunk stb.Elkezdett engem is fogdosni de raszoltam es lealt hala istennek.aztan kb egy hetig nemis nagyon beszeltunk nemtudom miert.es annaval eleg kozel kerultek egymashoz.Kezen fogva mennem a folyoson(mert ok nem hangok) stb.ez eleg szarul esik .Megkerdeztem Bencet higy Na jovolt fogni Anna kezet? O meg mondja hogy ,,Holnap a tiedet fogom,ugyis 2kezem van" Na holnap lesz holnap es nemtudom mi lesz .Es valszeg hulyeseg ez a kerdes mert nemhiszem hogy tetszek neki de azert bizok benne.Ja es megint azzal van mindenki higy Bencenek tetszik Anna2018. okt. 29. 21:44
1/3 anonim válasza:
"Annanak mindig fogdosta a segget"
Nagyon jó ízlésed van,egy igazi tapló kell neked. Hadd gratuláljak.
2/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy tetszel, de az is, hogy nem. Az idő minden kérdésedre választ ad. Ha tetszel is neki, nem gondolja komolyan
Ha pedig Annával többet van, az azért van, mert Anna jobban adja magát. Hagyja, hogy fogdossa, stb. A fiúnak pedig egyértelműen ennyi is elég. Ebből is látszik, hogy nem gondolja komolyan.
3/3 anonim válasza:
Elég volt beleolvasni, és látszik hogy egy tipikus tiniribi akar egy páwa gciládát. Congratulations. Na, az ilyenek miatt öljük meg magunkat mint ti, mert miattatok van ilyen szar mindenhol, hogy már senki se tud szeretni senkit. És akkor "én tehetek róla" hogy ilyen lettem... Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!