Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy suliba járok és két évvel idősebb nálam és kicsit furcsában viselkedik velem, mint más lányokkal. Nehezeben vesz észre, ha meglát nem biztos, hogy köszön és szinte csak akkor beszélgetünk ténylegesen, ha egyedül vagyok. Hozá tenném nem bánthatam meg szerintem semivel szerintem.

2018. jún. 28. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem
2018. jún. 28. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem valószínű, de kezdeményezhetsz te is...
2018. jún. 28. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, van rá esély.
2018. jún. 28. 23:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. jún. 29. 00:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem josz be neki. A kiszemeltet mindig egybol ki szokott szurni a tomegbol.
2018. jún. 29. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Tenyleg fura viselkedes, de nem jo ertelemben. Egy ember ilyet nem csinal azzal, aki tetszik neki. Nekem a baratom, mielott osszejottunk, olyan hangosakat koszont, hogy az egesz suli hallotta :’D De olyan is volt, hogy en nem lattam, elmentem mellette, es akkor meg utanam is szolt, hogy figyeljek mar kicsit. Ha szoktatok beszelgetni es nem koszon, az egyertelmuen annyit jelent, hogy nem vagy annyira fontos a szamara, aki tetszik az embernek, annak mindig koszon (legalabbis olyan esetben, ahol mar beszelnek a felek), es őt szurja ki mindig eloszor a tomegben.
2018. júl. 13. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Osszefoglalva tuti nem

2018. júl. 13. 07:40
 8/8 A kérdező kommentje:
De úgy értettem a köszönés, mint amikor meglátsz valakit akivel nem akarsz találkozni és úgy teszel mintha nem látnád, de igazából láthatoan látott csak nincs köszönés.
2018. júl. 21. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!