Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályból,legyen most a neve B. Szóval B mellettem ül,nem a padtársam de mellettem ül. Elég félénk lány vagyok,de ki tudom mutatni az igazi énem. Sok viccet mond amik mindig mosolyra csalják az arcomat,régebben ezeket fapofával hallgattam,mert titkoltam mit érzek,igen ennyire...na de most már nevetek meg minden mintha szimplán csak haverkodnék. De én ennél többet érzek,nekem bejön. Hogy hívjam fel magamra a figyelmet,úgy hogy senki ne tudjon vele megalázni? Légyszíves segítsetek nagyon fonti.

2018. ápr. 17. 22:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Uuuu, ez annyira szar korszak... Megaláznának ha tetszik neked valaki, jaaj... Anno a mellettem ülő lány azt csinalta h elvette a ceruzam, tollam h o azzal akar irni, vagy rajzolt a fuzetembe, na meg sokat hulyeskedtünk :D, kis apróságok de rogton leesett h mirol van szo.
2018. ápr. 17. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!