Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti összejönnétek egy súlyosan elhízott lánnyal?
Amit az utolsó irt az hülyeség
Nem tudhatod h beteg e az illető vagy sem!
Tudod hány olyan ember van akinek pl csak fel veseje van és emiatt hízik
Semmi köze az igenytelenseghez
Jaja, fel vesével sportoljon hatha belehal
Ember tudod miket mondasz? És akinek az epeje rossz? Vagy a gyomra? Nem tud olyan sportokat csinálni amiket egy átlagos embernek egyszerű
Mondjuk mondta a kérdező h teljesen egészséges, de nagyban számít a közösség amiben el, a család stb de olyankor eszre se veszi az ember, az a természetes neki
Legtöbbször nem is tehet rola az ember
Viszont van olyan is akit ez cseppet sem érdekel, na az már igénytelen
Én írtam az igénytelen választ. Az ember ha beteg különleges, egészséges diétát fogyaszt, aminek hatására ugye nem gyarapodik a súlya és sétálniuk nekik is lehet, ajánlott.
Fél vese: [link]
Vannak bizonyos anyagcsere betegségek, amikről az ember bizony nem tehet, de ezeket lehet kezelni, egészséges életmód.
Én jelenleg el vagyok tiltva a sporttól, tudom milyen, ha nem sportolhat az ember. Májproblémáim és gyomorproblémáim vannak, ennek speciális diétát tartok. Tinédzserkorban nekem sem leányálom, de ettől függetlenül odafigyelek magamra és az egészségemre.
Amúgy meg lehet jelenleg nincs semmilyen panasza, de hosszútávon nem tesznek majd a jót a túlsúlyának szövődményei.
Én legyek az utolsó ember, aki elítél valakit a külseje miatt, a kérdezőt sem szeretném, őszintén, sőt sajnálom, ha megsértettem velős, lényegre törő válaszommal. Csupán én, mint az aki egész életemben sportoltam, és igyekeztem egészségesen élni, a nyáron egy utazás miatt nem tudtam tempót tartani a régi életmódommal, el is engedtem magam, lusta is voltam, igénytelen. Ennek hatására lettem most beteg. Senkinek sem kívánom ezt.
Nem sportolok, egészségesen eszem, nem híztam, kicsit fogytam, pedig megeszem az előírt mennyiséget.
Soha sem csak a külső számít, hanem a személyiség, kisugárzás. De fontos, hogy vigyázzunk magunkra, és mivel én azt teszem, nem tudnék együtt élni olyannal, aki viszont nem. Nem azt mondom, hogy sohasem eszem csipszet, igen két hétben egyszer nekem is előfordul, hogy leülök és megeszem, de nem naponta többször.
Fontos, hogy a kérdező hogyan, milyen életmód mellett szerezte a túlsúlyt és szeretne-e változtatni ezen, fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!