Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány elhízott, nem érdemli meg a párkapcsolatot?
Az a gond, hogy az emberek többsége felülértékeli magát.
Írtad, hogy neked a kövérebb pasik tetszenek, és még ezek is tiltanak.
Mert 0 az önkritikájuk. Az összes kövér, bagós, ápolatlan pali bombázót akar.
Pedig az nem jár, max a szájuk mikor pityognak a jó nők után.
Nehezebb. Kamaszként pláne, akkor még sokkal többet ér a külső bárminél. De nem lehetetlen. :)
Én is kövér vagyok, mégis van párom (tök átlagos testalkatú, nem dagi), és magamon kívül is sok ilyet láttam már.
Persze, nem hazudok, kamaszként sose voltam nagy pasizós, pontosan a testalkatom miatt.
Annak a fajta ismerkedésnek neten nincs értelme, hogy milyen magas és hány kiló vagy, mert ott nem TE vagy a lényeg, csak húsbolti méregetés. Nyugodtan kérdezz vissza az ilyen srácoknak, hogy hány centi, mert neked meg az a fontos szempont. :-) Rögtön nem lesz akkora szája egyiknek se.
Minden kornak megvan a maga szépségideálja. Ötezer éve a termékenységet jelképező teltebb nők voltak ezek, ma a vékonyabb lányok. Férfiban egykor az Akhilleusz-féle izompacsirták, ma inkább a csőgatyás homárok.
Aki nem esik bele a többség által preferált típusba, annak jóval nehezebb párkapcsolatot találnia, különösen tiniként, amikor még sokkal felszínesebbek, és a külső jelent szinte mindent. Ugyanakkor nem lehetetlen.
Azt javaslom, ne keseredj el, légy türelemmel, ne könyveld el eleve, hogy a súlyod miatt neked nem lehet kapcsolatod. Én rengeteg nagyobb darab lányt látok a környezetemben, aki boldog párkapcsolatban él. Ugyanakkor próbálj kicsit fogyni, hogy közeledj a szépségideálhoz - hidd el, pár kiló minusz is jelentős önbizalmat adhat. Lehet, hogy csekély változások is elegendőek az étrendedben. De ami még fontosabb, sport, ami neked tetszik. Az is lehet, hogy a mozgás összehoz valakivel.
Én is hasonló cípőben jártam rég, csak én a másik oldalról :D Ha gondolod, szívesen beszélgetek veled a témáról (25F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!