Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy érzelmileg picit instabil fiúval?
Szóval a fiút 6 éves kora óta bántalmazzák a körülötte lévőt, suliban mindenki őt találta meg, minden nap elverték akár többen egyszerre, majd melóban is ahol lehet bántják, akár verbálisan, akár fizikai módon.
Ennek tudatában összejönnétek a fiúval, ha amúgy egy kedves, szeretethiányos, bújós hűséges fiú lenne?
19/f
Utolsó!
Nagyon el vagy tévedve. Honnan veszed ezeket? Oké önbizalom hiány megvan, de! Csak míg át nem esek 1x azon a dolgon pl munkában az adott feladaton. Féltékeny típus nem vagyok, pedig megcsaltak elég dúrván. Szeretethiány még oké, bújok de ennyi. Ez a "két szót mondasz neki és azt hiszi élete szerelme" meg baromira nem igaz. Képzeld csak LÁNY barátaim vannak és mindenkit barátként kezelek semmit több! Öngyilokra életemben nem gondoltam.. Ez a nem védem meg magam dolog is vicc. Oké règen csesztettek, most már megvédem magam, persze melóban nem állok neki a nálam 2x nagyobb emberrel verekedni mert ki is rúgnának meg mellé nem leszek 100kg tömény izom... De nem fogom pontról pontra cáfolni mert úgyse fogod elhinni mert nem ismersz :D
Többieknek köszönöm, ment a zöld!
Mostanság csak annyi maradt meg, ha bizonyos dologgal betalálnak egész nap baromira szarul érzem magam. (Pld baszogatnak és szólni se tudok)
Meg stressz helyzetben leblokkolok és remeg a kezem :D (pld vizsga amin tuti átmegyek meg ilyenek)
Ezek alapjàn nem instabil vagy, csak félősebb, stresszesebb. Ez nem baj.
Viszont az utolsó àltal leírt dolgok tényleg az érzelmileg instabil férfiakra igazak. Belemàsznak a telefonodba, mindenhova magukkal rángatnak, hogy mutogassák van barátnőjük, de te ne mozdulj ki sehova és ő se megy veled sehova, mert a baràtnőid tuti nem bírjàk...
Inkább nyugtasd meg most ezzel maga, hogy te nem instabil vagy csak szeretethiányos és ez miatt hamarabb bestresszelsz.
Valószínűleg igen.
Szeretem ha egy fiú bújós.
Amúgy sajnálom hogy ez történt/ történik veled.
Engem általános iskolában sokat csúfoltak. Van akik most is. Szóval meg tudom érteni milyen rossz. Emiatt én is visszahúzódó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!