Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek egy érzelmileg picit instabil fiúval?

Figyelt kérdés

Szóval a fiút 6 éves kora óta bántalmazzák a körülötte lévőt, suliban mindenki őt találta meg, minden nap elverték akár többen egyszerre, majd melóban is ahol lehet bántják, akár verbálisan, akár fizikai módon.

Ennek tudatában összejönnétek a fiúval, ha amúgy egy kedves, szeretethiányos, bújós hűséges fiú lenne?

19/f

2018. dec. 17. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen, mivel én is ilyen voltam/így jártam, csak én lányban vagyok ilyen.
2018. dec. 17. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Persze:D
2018. dec. 18. 00:31
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom megérteni, miért kell bántani a gyengébbet felnőtt korban is. Jó nem tagadom, benne voltam én is alapsulin, de ha verekedésről volt szó, akkor én a nagyobbaknak mentem neki és a kisebbeket nem vertem, csak piszkáltam, de később benőtt a fejem lágya, azóta kiállok ilyenek mellett, mert azért felnőtt korban ilyet csinálni szomorú dolog. Sajnálom kérdező, ha te vagy ilyen, őszintén remélem, hogy megtalálod a neked megfelelőt.
2018. dec. 18. 01:02
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Hát nem tudom ebből mennyi igaz rám, de nekem esélytelen hogy így megszeressen valaki..
2018. dec. 18. 02:52
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Hát nem. Miért? Nevezzük a nevén, "érzelmileg instabil", azaz féltékenykedős, félős, önbizalomhiányos, férfiatlan akármi, "szeretethiányos" azaz folyton a nyakadon fog lógni és le se tudod majd vakarni, két szót válasz vele és már azt hiszi te vagy élete szerelme, bármit mersz tenni öngyilkossággal fog fenyegetni (mintha érdekelne tho), érzelmileg zsarol, esélyes hogy folyton bőg, az ágyban is ha valami nem sikerül neki, olyanokat fog mondani hogy "jaj mekkora lúzer vagyok" meg társai 0/24, jah meg apró dolgok, pl a pizzát biztos hogy fosik majd megrendelni mert az ilyen általában a telefonba se mer beleszólni, nyilván vékonyabb lesz mint te ha meg se tudta magát védeni (plusz téged se fog tudni, ergo biztonságban nem érezheted magad mellette, mondjuk ha este mennétek sétálni), mindent összevetve olyan lenne mintha egy nyafogós barátnőd lenne, de semmiképp nem FÉRFI párod. Egyébként meg alapból szánalmas hogy nem tudod magad túltenni egy kis gyerekkori csúfolódáson. Én is célpont voltam, mégse lettem érzelmi rottyant, épp leszrtam mit mondanak rólam. Verni se vernek ha látják hogy nem reagálsz. Jah, meg mondjuk az ember nem elviseli hogy boxzsák, hanem tesz ellene, elmegy edzeni, neaggyisten megtanul valami harcművészetet. Te azért vagy egy lúzer célpont, mert az akarsz lenni (nem teszel ellene, szóval gondolom akkor élvezed). De nyugi, biztos találsz majd valami csajt zéró igényekkel akinek jó leszel te is.
2018. dec. 18. 04:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nagyon el vagy tévedve. Honnan veszed ezeket? Oké önbizalom hiány megvan, de! Csak míg át nem esek 1x azon a dolgon pl munkában az adott feladaton. Féltékeny típus nem vagyok, pedig megcsaltak elég dúrván. Szeretethiány még oké, bújok de ennyi. Ez a "két szót mondasz neki és azt hiszi élete szerelme" meg baromira nem igaz. Képzeld csak LÁNY barátaim vannak és mindenkit barátként kezelek semmit több! Öngyilokra életemben nem gondoltam.. Ez a nem védem meg magam dolog is vicc. Oké règen csesztettek, most már megvédem magam, persze melóban nem állok neki a nálam 2x nagyobb emberrel verekedni mert ki is rúgnának meg mellé nem leszek 100kg tömény izom... De nem fogom pontról pontra cáfolni mert úgyse fogod elhinni mert nem ismersz :D

2018. dec. 18. 07:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Többieknek köszönöm, ment a zöld!

Mostanság csak annyi maradt meg, ha bizonyos dologgal betalálnak egész nap baromira szarul érzem magam. (Pld baszogatnak és szólni se tudok)

Meg stressz helyzetben leblokkolok és remeg a kezem :D (pld vizsga amin tuti átmegyek meg ilyenek)

2018. dec. 18. 07:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezek alapjàn nem instabil vagy, csak félősebb, stresszesebb. Ez nem baj.

Viszont az utolsó àltal leírt dolgok tényleg az érzelmileg instabil férfiakra igazak. Belemàsznak a telefonodba, mindenhova magukkal rángatnak, hogy mutogassák van barátnőjük, de te ne mozdulj ki sehova és ő se megy veled sehova, mert a baràtnőid tuti nem bírjàk...

Inkább nyugtasd meg most ezzel maga, hogy te nem instabil vagy csak szeretethiányos és ez miatt hamarabb bestresszelsz.

2018. dec. 18. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen.

Szeretem ha egy fiú bújós.

Amúgy sajnálom hogy ez történt/ történik veled.

Engem általános iskolában sokat csúfoltak. Van akik most is. Szóval meg tudom érteni milyen rossz. Emiatt én is visszahúzódó vagyok.

2018. dec. 18. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:
A tini kor maga az érzelmi instabilitás.
2018. dec. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!