Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavar titeket, ha a fiú 19 évesen csak 162 centi és babaarcú?
Figyelt kérdés
Mennyi esélye lenne nálatok egy ilyen fiúnak,aki ez miatt önbizalomhiányos is?2019. jan. 9. 17:05
11/33 anonim válasza:
# 4/10
ronda vagy mint a bűn !
12/33 anonim válasza:
Azt mondják,kis ember nagy bottal jár! :)
13/33 anonim válasza:
Szerintem ez nem zavaró! Nagyon sok lánynak vonzó ☺
14/33 anonim válasza:
Én 157 cm vagyok, szóval nálam és még jó pár lanynal így is magasabb vagy 😄 szerintem cuki a babaarc, de nyilván látatlanban nehéz ezt megmondani. Kedves kérdező, a belső úgyis sokkal fontosabb!
20L
15/33 anonim válasza:
Engem az arcod nem zavarna csak a magasságod sajnos :/
16/33 anonim válasza:
Legalább majd öreg korodban is fiatalos leszel:D
17/33 anonim válasza:
Engem nem zavarna szeretem a baba arcú fiúkat.Mivel 170 cm vagyok picit alacsony lennél hozzám de van az a mértékű szerelem aminél a magasság sem lényeges.Ha meg lenne a kémia és a szerelem nem érdekelne semmi.Az önbizalmat meg megpróbálnám növelni.Meg sok alacsony lány van akiknek te magasabbnak számítasz.Sok lánynak ez jön be.Ez miatt szerintem egyeltalán nem kéne önbizalom hiányosnak lenned.😊
18/33 anonim válasza:
Engem eléggé, mert nőként majdnem 20 centivel vagyok magasabb. Bocsi.
19/33 anonim válasza:
Ami miatt nem jönnél be az az önbizalomhiány nem a magasságod.
17/L
20/33 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki, szarj le mindenkit, Légy önmagad.
Műtét nélkül úgyse fogsz megváltozni, az egyetlen út hogy elfogadd magad és a végén még ki is fogod emelni a természetes adottságaidat. Legalább is az lenne a cél :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!