Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlságosan is más vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan is más vagyok?

Figyelt kérdés

Eléggé zárkózott vagyok, kissé hitemet vesztettem az emberekben.

Eléggé sok olyan fiú vesz körül (osztálytársaim), akiktől hányok. Legfőképp a párkapcsolatuk miatt. Egyszerűen buták (ezt nem feltétlenül a jegyeikből következtettem ki, csak hallani kell őket beszélni) és "boldog" párkapcsolatuk van, általában egy lány szexuális kihasználásig léteznek ezek nameg a hazugságaik.

Lányoknak nagyrészt az ilyen "menő" fiúk jönnek be és egyszerűen aki tisztelné őket, tényleg szeretné és foglalkozna velük, nem érdeklik.

Szóval arra jutottam, hogy egy hasonló gondolkozású eléggé komoly, csendes lányra kéne rátalálnom, de az ilyen lehetetlen :(

17/f

2019. jan. 2. 23:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az akarok lenni, de sose voltam és soha nem is leszek. Nem fogok személyiséget váltani és átverni mindenkit csak azért hogy szeressenek ami másoknak alap nekem pedig sose lesz belőle. Tudom hogy nem fog elfogadni és szeretni egy lány se, beletörődtem. Ebből a szenvedésből csak egy kiút van, és én elfogadtam.
2019. jan. 3. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Még mindig azt hiszed, hogy a lényeg a másoktól kapott szeretet. Egy frászt.
2019. jan. 3. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, azt hiszem és nem másoktól, csak egyetlen embertől akarom megkapni. Ti máshogy vélekedtek én így, ti másra vágytok én erre, nektek más az életetek értelme és mást élvezek másba van örömötök. Ez van senki se ugyan olyan. Csak sajnos másoknak jutott a jóból nekem pedig sose fog.
2019. jan. 3. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!