Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan is más vagyok?
Eléggé zárkózott vagyok, kissé hitemet vesztettem az emberekben.
Eléggé sok olyan fiú vesz körül (osztálytársaim), akiktől hányok. Legfőképp a párkapcsolatuk miatt. Egyszerűen buták (ezt nem feltétlenül a jegyeikből következtettem ki, csak hallani kell őket beszélni) és "boldog" párkapcsolatuk van, általában egy lány szexuális kihasználásig léteznek ezek nameg a hazugságaik.
Lányoknak nagyrészt az ilyen "menő" fiúk jönnek be és egyszerűen aki tisztelné őket, tényleg szeretné és foglalkozna velük, nem érdeklik.
Szóval arra jutottam, hogy egy hasonló gondolkozású eléggé komoly, csendes lányra kéne rátalálnom, de az ilyen lehetetlen :(
17/f
Én is ugyanígy érzek, csak fordítva. :)
Nyugi, nem lehetetlen, csak nyitott szemmel kell járni, mint ahogy az előttem lévő írja. :)
17l
Ritkák egyébként az ilyen fiúk is. Akiket pedig eddig láttam közölük, azok mind igénytelenek voltak és pacuhák. Belsőleg ők illenének hozzám a leginkább, de én ebből köszöm szépen de nem kérek. Inkább maradok egyedül és reménykedem tovább :D
17/L
Mint ha magamat hallottam volna, csak én már csakis interneten látok embereket.. Több sikert neked, én is 17f vagyok egyébként.
Szerintem is lehetetlen, de ha te nézel ki valahogy és belül nem vagy roncs akkor igenis lehetséges. Ahogy nekem esélytelen. hajrá
Akkor jó lenne a depresszióból kimászni. Ne másoktól várd a segítséget, ne számíts rá, hogy "majd egy lány egyszer elfogad és kihúz a depresszióból!". Az nem fog működni, ha magadtól nem vagy képes megoldást találni rá, esetleg elmenni szakemberhez, akkor egy lány mellett is ugyanilyen depressziós leszel. Te magad is tudod, hogy a problémád a végtelenül alacsony önbizalmad és ez az önsajnáltató magatartás, amit tanusítasz. Az életed egyedül a te sajátod, ennélfogva egyedül te tudsz változtatni rajta. Nem várhatod, hogy "majd egyszer valaki elfogad!", hiszen te sem tudod. Hogyan várhatod, hogy valaki szeressen, ha te sem szereted önmagad? Ezt mások is érzik rajtad ám.
És most nem a magas lóról beszélek, ahogy tűnhet. Én is voltam ott, ahol te, sőt talán mélyebben is. Tudom, mennyire pocsék. De mégis itt vagyok ahol vagyok. Fel tudtam ismerni magamban ezt az egészet, és tettem azért, hogy ne így legyen. Kezembe vettem a saját életem és lám, boldog vagyok. Nem más miatt. Magam miatt. És most így visszatekintve, röhejesnek tartom a régi önmagam. Olyan voltam, mint a királykisasszony a toronyban, aki csak ül és várja, hogy a szőke herceg megmentse, pedig a hajából font kötélen ő maga is lemászhatna.
Te se legyél királykisasszony, legyél önmagad megmentője!
Remélem nem bántottalak meg, nem állt szándékomban.
1-es voltam.
Te tényleg nem akarsz boldog lenni?
Sajnállak, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!