Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak részegen próbálkoznak be nálam a fiúk? Taszítom a normális fiúkat?
Tegnapi bulin egyik haverom igen nyomult,mindig kérdezgetett, hogy megfoghat-e itt meg ott, mindig nemleges választ kapott, de nem adta fel. A másik iskolatársam szintén nyomult, de ő nem kérdezett. Pedig tisztáztuk rég, hogy semmit sem akarunk a másiktól.
A harmadik egy ismerősöm meg randira hívott full részegen üzenetben.
Ha józanok, rám se néznek, amúgysem az eseteim. Miért nem tudok olyan fiút találni, aki nekem is bejön és nem csak részegen képes kezdeményezni?
16/L
Mert az alkohol feloldja a gátlásokat, ezáltal részegen a fiúk meg mernek tenni olyan dolgokat is, amit józanon kevésbé.
Próbálj te is tudatosan ismerkedni, ne csak arra várj, hogy a fiúk megtalálnak és kezdeményeznek. Kezdj bele valami új hobbiba vagy járj többet társaságba, ahol sok fiú van, legyél közvetlen és nyitott és akkor bátrabban fognak veled ismerkedni.
Kedves első! Nem vagyok sem ronda, sem undok, de köszi a kedves sorokat!
Második, próbálkoztam sokat, hogy felfigyeljenek rám, kerestem, írtam, nem jött össze. Vannak hobbyjaim, járok is ki, szívesen ismerkedem, viszont az igaz, hogy csendesebb vagyok az átlagnál.
"Nincs ronda nő, csak kevés pia."
Legalábbis Mc Hawer és a Teknő szerint biztosan így van :D
Bocsi, muszáj volt, nem kell komolyan venni :D
22:18as
már írtam, hogy nem ott ismerkedem
sok fele járok, de csak ott kezdeményeztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!