Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "nem bulizós típusúak" hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "nem bulizós típusúak" hol és hogy ismerkednek? F

Figyelt kérdés
Nem szeretek olyan bulikba járni ahol "hering party" van, inkább haverokkal pár sör, csak hát így nehezen találok valakit.

2019. jan. 1. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Ez engem is érdekelne. A baráti társaságom általában inni jár, így mostanában egyre jobban egyedül érzem magam.

16/L

2019. jan. 1. 10:02
 2/8 anonim válasza:
54%

Én sem értem ezt a fajta felfogását....

Mondjuk bulikon a legtöbb ember halálra issza magát.

Mire jó?

Sokan azt mondják ki érezted a fáradtságot ha iszol.

Ez lehet igaz.

De szerintem lehet bulizni úgy is, hogy beszélgetek társaságban, meg játszunk mondjunk társasjáték vagy lehet zenét is nyilvánvalóan hallgatni de még bömbölhet is amire egy jót táncolni bulizni.

Na de mind 1....

Ez csak az én véleményem!

Mindenki más.

17/f

2019. jan. 1. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Általában sehol és csak itthon sírunk és gondolkodunk el az életünkön mi miért nem lehetünk boldogok :) Én sem vagyok bulizós de nem is ilyen lányra vágyom szóval semmi értelme nem lenne buliban ismerkedni. A magamfajta úgy sem menne el csak ezért. Inkább szenved. És reménykedik azért nem 50 évesen lesz az első kapcsolata... Vagy mégis. Vagy akkor se.

18/F

2019. jan. 1. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg van hasonló felfogású "egyedeknek" facebook csoport, vagy hasonló?
2019. jan. 1. 11:19
 5/8 anonim válasza:
82%

Ne facebook csoportozz.

Könyvtár, kávézó, valami sport.

Rengeteg a lehetőség.

2019. jan. 1. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Írj privit itt olyannak, akiről úgy látod, hogy talán hasonló felfogású, mint te. De a facét tényleg hanyagold, az annyira gáz...
2019. jan. 2. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Sehol, gyk- n is néha próbálkozok, de sosem jön össze...

17/f

2019. jan. 2. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem gyk-t is hanyagold..

Ez a kérdés engem is érdekel.

Szerintem Park, vagy edzőterem. :)

Nekem ezek jutottak az eszembe. :)

17l

2019. jan. 2. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!