Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem társasági emberek hol ismerkednek?
Szia Kedves Kérdező!
Könyvesboltokban,akár remek beszélgetést is kezdeményezhetsz, ha nem tudsz pl dönteni egy adott könyvben akkor oda mehetsz hozzá, hogy megtenné-e hogy segít a döntésben, vagy megkérdezed olvasta-e már, mi a véleménye róla. Persze, ha szeretsz olvasni vagy csak ajándékba viszed valakinek. Ezt rád bízom. Nem tudom mennyi idős vagy, de akár suliban is megteheted. Vagy akár megkéred a haverokat, hogy vigyenek el helyekre, ahol lehet ismerkedni stb. Csak ne félj. Meg valószínűleg, ha nem írnak vissza akkor lecsekkolják a facebook oldalad, ha nem vagytok ismerősök, nem vagy szimpatikus nekik valőszínűleg.
Ha valaki ismeretlen ír rám, meg olyan képpel, amin pl egy macska van abból nekem már lejön, hogy nem meri felválalni magát, nem komoly stb. Pedig több mint 20 éves. Sajnos ismerek ilyet, akit azóta kerülök nagy ívben, mert nem volt meg a szimpàtia, amit más fiúnál éreztem az első pillanatban.
Még annyit tanácsolok légy nyitott az új dolgok felé és legyen önbizalmad, mert anélkül nehezen találsz párt.
Az már rögtön ribi, aki rögtön a külsőségre megy. Na gratulálok "kedves" #3-as. Én nem tartom magam ribinek, mert szeretném tudni, hogy néz ki az illető, mert kell szimpátia, hogy ismerkedni kezdjek. Mert hiába vagy kedves és jó beszélgető partner, ha nincs pl egy profilképed akkor ha talán találkoztok is akkor olyan illúzió romboló hatása van, hogy a csaj inkább többet nem fog találkozni veled. Mert az egyik ismerősöm így járt. Mellesleg a pasik is rögtön a külsőségre megy ;) Mivel a külsőt látjuk meg először, mint neten vagy kint az utcán.
Meg kitudja milyen perverz van a profil mögött és kiadja magát egy helyes pasinak, hogy beszélgetni kezdjenek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!