Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy kapcsolatot, de esélytelen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A külsőmmel nem vagyok megelégedve, nem nézek ki túl jól... Viszont nagyon nagyon vágyom már egy kapcsolatra, arra hogy szerethessek és szeressenek.
Valószínűleg a külsőm miatt ez esélytelen.
Mit tehetnék? Semmit?
18 alatti lány vagyok.
2018. dec. 28. 18:16
11/13 anonim válasza:
Szia!Én tök ronda vagyok de már tetszettem fiúnak.:)Ez sokszor(a normális fiúknál) a kisugárzáson múlik.Figyi ha belülről szép vagy akkor az emberek szépnek fognak látni.Ha alakoddal nem vagy megelégedve akkor tegyél ellene.Persze ne úgy hogy azonnal a legdurvább diéta és a legdurvább testedzés,hanem szép fokozatosan.Az arcodon meg tud segíteni egy jó frizura (kérdezz meg fodrászt aki ért hozzá hogy mi állna neked jól).A sminkkel is tudsz rajta segíteni de ne vidd túlzásba mert akkor már nem is látszódnak a vonásaid.Menj kozmetikushoz pl.hogy kiszedje a szemöldököd meg a pattanásokon segítsen(nem tudom hogy van-e konfliktusod a pattikkal).Az is fontos hogy legyél ápolt,ez szerintem egyértelmű.DE A LEGFONTOSABB!LEHETSZ KÍVÜLRŐL AKÁRMILYEN SZÉP,DE AMI A LEGFONTOSABB AZ BELÜLRŐL FAKAD!MÁRMINT NEM A BELSŐSZERVEIDBEN HANEM ÁTVITT ÉRTELEMBEN,ÉRTED ;D.És megfogod találni a szerelmet.Kupidó elmegy majd hozzád is.SOK SIKEEEERRTTT!!!!😊❤
12/13 anonim válasza:
Nem hinném hogy esélytelen. Csak túl kritikus vagy magadhoz. Ha nem vagy megelégedve a külsőddel gondolkozz el azon mit lehetne vele csinálni, valamire biztos jutsz majd. A szépség relatív dolog, lehet hogy csak te látod magad csúnyának, sőt valószínű. Próbáld magad elfoglalni valamivel, és elfogadni olyannak amilyen vagy, ne gondolkozz magadon, hanem csinálj valamit, ami boldoggá tesz és biztos hogy boldog leszel...a többi majd jön a boldogsággal
Ha gondolod írj rám ;) 18f
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :)
2018. dec. 30. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!