Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni az ellen, hogy mindebkiben egy kapcsolatot látok? Bővebben lent.
Nem úgy értm, hogy komoly kapcsolstot, de konkrétan váltok tíz szót egy fiúval és máris úgy gondolom, hogy ebből alakulhat valami.
Nem is a szinpátiára célzok, hanem arra, hogy hajkurászom a szerelmet.
Nem tudok másként nézni nagyjából egy fiúra sem, mert mindig eljátszom a gondolattal.
Mit tudnék tenni, hogy ezt "letegyem" és szarjak az egészre. Nem akarok rástresszelni, de valahogy nem megy.
17/L
Szerintem ez normális. Szeretnél egy kapcsolatot és ezért minden lehetőséget meg akarsz ragadni.
Ezt csak úgy tudod "letenni" ha már lesz. Ez ilyen egyszerű.
Ne is ugyan igy vagyok ezzel de kicsit hasznos is igazabol mert torekszek arra hogy mindenkinek a ledgjobb formamat nyujtsam💁♀️🤔
16/l
Köszi szépen a választ mindenkinek.
Filózgattam magamban azóta és próbálom magam meggyőzni, hogy engedjem el az egészet, de konkrétan ordítok a szerelemért.
És belekerültem egy kilátástalan helyzetbe, hogy nincs hely ahol ismerkedhetnék, meg ilyesmik.
Dehát, kitartást minden bajtársamnak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!