Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs se seggem se mellem nem nagyon van mit fogni rajtam szép sem vagyok esélytelen akkor, hogy megtetszedjek valakinek? A külsőm miatt felek közel engedni magamhoz barkit is, mert lehetséges, hogy megundorodna?
Szia.. Hülye vagy ha ezzel foglalkozol ne is haragudj... A ribikre vevők igen, de akik nem azt akarjuk minket meg a kutya se szeret.. Erről ennyit :D De a helyedbe várnék, lány ként könnyebb :) Szóval te ne add fel az életet. én ezt fogom tenni. Amúgy, a belsődet kell valakinek megszeretnie, nem a külsődet. Ha meg képekkel zaklatnak majd privátba, senkinek se küldj, bár gondolom (remélem) van annyi eszed. Ne add fel!
Gl
17F, ha ez számít valamit.
Köszönöm a batorítást!
Dehogy, hol küldenék én soha!
Sajnos ritka az ilyen fiú és a normális aki a belsőt nézi inkább meg úgy az egész lényemet.Nehéz is kiszűrni melyik mit akar, de altalában a vege az lesz, hogy kinevetnek...
Hány éves vagy? Még nőiesedhetsz!
Vannak akik pont a nagyon vékony lányokat tartják szépnek, rajtam van egy 5kg plusz, aztána bátyám mindig azzal bánt, hogy neki csak a nagyon vékony csajok tetszenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!