Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiú szép lány kapcsolat lehetséges?
Hát ez szerintem egy relatív dolog, hogy ki ronda vagy ki nem az. És amúgy tényleg vannak az emberekben más értékek is amik kiemelhetik a "hátrányaikból" őket, és szépnek lehet látni őket. Ez most egy rossz példa lesz, de pl nekem volt egy olyan csajom, hogy még nekem se tetszett viszont olyan jól szopott mint még senki...volt nagyon jó csajom viszont örültem ,hogy megszabadulok tőle , mert annyira elviselhetetlen jelleme volt:D szóval érted? meg kell ismermi azért az embereket , hogy észre vedd bennük a szépséget..mindenkinek más az érték, és a fontos.
Az első komment nem erre világított szerintem rá, de a lényegen nem változtat. 23/F
Ne hidd el amit a nők írnak... Nos szerintem próbáld meg, de csúnya vége lesz azzal számolj. A nők képesek nagyon durván lekoptatni azt, ha valaki nem tetszik nekik...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!