Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan lány akinek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány akinek a kedves fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Személy szerint én egy félénkebb, visszahúzódó srác vagyok, aki néha eljár bulizni,de leginkább csak kikapcsolódás céljából. Egyre inkább azt veszem eszre hogy a 20 év alatti lányoknak a bunkó srácok jönnek be, vagy akik kihasználják őket. Alig láttam az elmúlt naoban olyat ahol nem egy pálcika vagy egy páva gyerekkel lett volna a lány.

Lányok: az gáz ha egy fiún van egy kis felesleg? Nem sok csak kicsi, gáz ha visszahúzódóbb? Vagy nektek bejönnek az ilyenek?

Személy szerint nem merek kezdeményezni, neten igen csak élőben nem...

Ha a sok lánynak a bunkó srác kell akkor kb nekem semmi esélyem

Tisztelet a kivételnek akiknek nem a bunkó srác kell

Egy 18/F

2018. dec. 17. 21:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi 😀

Én sem tudom a lányoknak mi tetszik ez a gond, ha ezeket megkérdezem utánna nem tudom mit kérdeznék a pulzusom az egekbe lenne kb.

Lehet kérdezne ő, hat nemtudom. Sosem látom egy lányon hogy nézne vagy bármi szerintem. Ha odamegyek egy ismeretlenhez én csak a nema csendtől is félem...

Bukiban pár haverom ott jött össze egy lannyal, próbálkoznék de hát eddig sikertelenül mert nem latom senkinek az érdeklődését irántam hogy nezne vagy barmi

Ha meg odamennék egy lányhoz, egyből nyomulásnak venné kb a mi sulinkban szerintem. Aki megnézne engem többször is talán ahhoz odamennék már 😁😁

2018. dec. 18. 17:46
 12/13 olvasolany válasza:

A 10-esnek igaza van, nem tudok ujjat mondani de hogyha egy olyan csajról van szó akit közelebbről vagy régebbről ismersz pl. egy közös ismerős által akkor csak annyi a dolgod hogy elhívod valahová, ha ettől is tartasz akkor hívd el úgy hogy azt mondod neki hogy néhány baráttal el mentek ide vagy oda és hogy jó lenne ha ő is jönne és a helyszínen meg mondanád neki hogy a többiek mégsem tudtak jönni (mondjuk akkor kisebb a

lebukás veszély ha olyan ismerősöket mondasz akiket nem ismer). Sok szerencsét a pár találáshoz!

2018. dec. 31. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Minden másnap van egy ilyen vagy ehhez hasonló kérdés.

Nem itt a gyk-n kéne ilyeneket kérdezni. Meg általánosíteni sem.

2019. jan. 29. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!