Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves fiúk nektek milyen lányok jönnek be?
Külsőre legyen legalább átlagos kinézetű és sportos alkatú, 160-170 cm. Belsőre nálam már jóval összetettebb a dolog.
Ne a neten akarjon élni, legyen őszinte, ne féljen kimutatni az érzelmeit, legyenek céljai, jövőképe és jó kapcsolata a családjával (tudom, ez nem csak a lányon múlik) és legyen házias. Volt már olyan barátnőm, aki egy rántottát sem tudott megcsinálni, ez engem teljesen kiakaszt. Ha én tudok főzni, akkor a leányzó is tudjon/akarjon.:D
20F
Bakker, 23 vagyok, így nem válaszolhatok.
Jaa,de, válaszoltam.
Külsőre
vékony, de van mit rajta fogni, szép arc és mosoly
belső
kedves, kicsit őrült, vicces, okos
röviden ennyi :D
19/F
Külsőre: Hát ez egy jó kérdés. Igazából egy vörös hajú, zöld szemű, fehér bőrű, arcán halvány szeplők, vékony, de nem anorexiás testalkat, középmagas mondjuk olyan 170egynéhány cm. Ezzel szemben igazából kb. mindegy ha aranyos, ápolt, kis cuki kinézete van.
Belsőre: Ne legyen egy befordult, életunt lány. Lehessen vele komolyan is beszélni ha úgy van, de legtöbbször inkább vicces, "játékos" legyen. Szeretem ha mond valami pozitív megerősítést, mint pl. ügyes vagy, büszke rám, hasonlók. Főzni tud-e az nem érdekel, hát fiatal vagyok én még ahhoz. Legyen odabújós, lehessen szeretgetni, egy ölelés nekem a legfontosabb nagyjából.
Nem tudom mit írhatnék még. Nagyjából kiszűrhető milyen lányok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!