Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az éretlen fiúk jönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az éretlen fiúk jönnek be? 18L

Figyelt kérdés
Azt vettem eszre, hogy erett gondolkodasu emberhez meg nem igazan vonzodtam. Azok tetszenek, akik gyerekesek, es teljesen komolytalanok. Emlett persze okosak, ertelmesek, jo a humoruk, de neha ugy viselkednek mint egy 3 eves(amikor hulyeskednek). Ezt vajon ki fogom noni? Vagy csak azert van mert ilyenek a korombeliek?

2018. jan. 10. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazából lövésem sincs mi a bajod, csak el akartam sütni a poént :D
2018. jan. 10. 22:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Az eretlen nem egyenlo a fiatalabbal :D akar idosebb is lehet
2018. jan. 10. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem feltétlen baj. Eddig 3 barátom volt, mindhárom fiatalabb volt nálam, a legutóbbi majdnem egy egész évvel. Ez időnként meglátszott a gondolkodásán, meg azon hogy nekem +1 év "tapasztalatom" van. De igazából mindenkinek más jön be. Valakinek az jön be ha egy pasi jóképű, ki van gyúrva mint állat, sok pénze van, érett, magabiztos, egy igazi szívtipró alkat.

És vannak akik szeretnek úgymond talán jobban törődni, "anyáskodni", lehet neked is abban mutatkozik meg ez az éned (már ha ez igaz rád) hogy az éretlen tökfejek jönnek be neked, akár csak nekem :)

2018. jan. 10. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az érettelen fiúk jönnek be :( mindíg megtudnak nevettetni :D
2018. jan. 11. 00:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolso 2, igazatok van, ment a zold kez :)
2018. jan. 11. 07:39
 6/9 anonim ***** válasza:
29 vagyok, de sem kinézetre, sem viselkedésre nem mondanál annyinak... :D
2018. jan. 11. 07:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Valaki lehet intelligens és komoly, és közben meg bohókás, mert egyszrűen ő így szórakozik. Ez nem éretlenség. Legalábbis remélem, hogy nem az, mert én is szeretem tenni az eszem, de nem érzem magam hülyébbnek a többieknél. :P
2018. jan. 11. 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Ízlés kérdése, lehet változni fogsz lehet nem, de ezzel semmi baj. Elvileg a lányok alapból hamarabb érnek, szóval mondjuk egy 20-22 éves fiú van érettségben egy 18 éves lány szintjén(habár a fiatalabb generációnál már egy szinten van..

Én 18 vagyok , de minden barátom szerint kinézetre és viselkedésre is 15 lehetnék és sokszor mondták rám,hogy hóbortos vagyok :D Másképp gondolkodom mint az "átlag" és ezért mondják rám sokszor,hogy gyerekes vagyok.

2018. jan. 11. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy te is éretlen vagy, vagy szeretnéd manipulálni a következő párod és ennek az a legegyszerűbb módja ha eleve nem egy észlény.
2018. jan. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!