Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan srác?
Figyelt kérdés
Van olyan srác aki nem a külső alapján ítél és elfogadja a kinézetemet és nem csak kihasznál?2018. dec. 2. 12:02
2/8 anonim válasza:
Ha nincs meg a testi vonzalom akkor nagyon nehezen. Attól függ mi az amiről konkrétan szó van. Mindenkiben van valami ami szép és egyedi, nefélj valaki megtalálja benned is.
3/8 anonim válasza:
Ritka. Az elso amit lat nyilvan a kulso. Senki nem fog odamenni es arrol kerdezni mennyire vagy megbizhato huseges stb... Miert te talan nem tartod magad szepnek?
4/8 anonim válasza:
Olyat csomó van aki nem használ ki de miért ne ítélne a külső alapján? Tudom hogy a belső a fontosabb de te összejönnél egy fiúval akit nem találsz vonzónak?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam szépnek és nem is vagyok az. De természetesen mindenkinek megvan a szépségideája de nem akarom magasra rakni a lécet
2018. dec. 2. 13:50
7/8 anonim válasza:
20f utolsó vagyok aki ír. Én nem szoktam külső alapján ítélkezni. Ha gondolod privibe küldhetsz képet nem eszlek meg 🙂
8/8 anonim válasza:
Írtam privátba, de ide is leírom hogy mindenki lássa. Az átlag kis hercegnők lehet hogy "jól" néznek ki (bár én undorodok az ilyen agyonsminkelt seggemcsöcsömkintvan) ribiktől) attól még belül nagy ribik. Akik pedig nem ilyenek (és őket kéne NAGYRA tartani) azokat meg elnyomják, mint ha ők semmit nem érnének, pedig szerintem csak egy normálisabb lány többet ér mint az összes ribisen viselkedő szerencsétlen. Legalábbis ha engem kérdeznének hogy kit hagyok elégni, 100 élettelen kiscsajt aki már 14 évesen 2 sráccal kefélt, vagy ergy normális lányt akinek 17 évesen barátja se volt mert nem ilyenre vágyik, akkor az első 100-at saját kezüleg lökném be égni :P
Jó, ez most nagyon szar volt, de na :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!