Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így sosem lesz párkapcsolatom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így sosem lesz párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Már évek óta szeretnék egy barátnőt, mert olyan jó lenne, ha lenne valaki, akit szerethetnék és aki szeretne, de már kezdem úgy érezni, hogy semmi esélyem sincs erre. Szerintem okos, kedves, megbízható ember vagyok, de sajnos elég ronda az arcom. Persze próbálok attól még a külsőmön javítani, de szerintem már nem nagyon lehet. Próbálkoztam már interneten és élőben is, de sajnos csak visszautasításokban volt részem.
2018. dec. 1. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ejj ejj ejj. Tudod hol a hiba? Ott, hogy nagyon rágörcsölsz erre a barátnő dologra. Engedd el egy kicsit. Próbáld meg élvezni az életet anélkül, hogy lenne bárkid is. Egy srác akkor lesz vonzó, ha magabiztos tud lenni, ha jól érzi magát egyedül is, és nem azt látják az emberek, hogy elveszett vagy ebben a világban. Nem feltétel a jó kinézet, elég ha életvidám vagy. Senki sem szeretne magának egy két lábon járó depressziócsomagot. Másodszor. Ha te nem fogadod el magad, hogy várhatod el bárkitől is, hogy elfogadjon?
2018. dec. 2. 02:45
 12/13 anonim válasza:
Én is olyan ronda vagyok mint a s*gg, de top 3-as barátnőm van, aki okos és ari.. Ő a belsőm miatt szeretet meg engem, mint mókás, vicces, kiegyensúlyozott férfi (bár most is irigykednek a haverjaim és nem értik hogy szedtem fel 😂)
2018. dec. 3. 17:23
 13/13 anonim válasza:
Még az előző vagyok.. Sportolj valamit, eddz vagy olyan sportot csinálj ami az alakodat formálja, hidd el ezzel növeled a sex appealedet és nő az önbizalmad is 😉
2018. dec. 3. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!